Bonus Program

Statusmatch hos KLM – Air France Flying Blue

Flying Blue tilbyr for tiden en uoffisiell status match for ex-innehavere av en Air Berlin Topbonus og Etihad Guest Status.

Dette er spesielt interessant for de som er berørt av Air Berlin-konkursen. Denne status-matchen kampanjen er en god mulighet til å få status med et annet flyselskap, uten å starte fra bunnen av! Men man må tilsynelatende kunne fremlegge dokumentasjon på en reise bestilt med Air France eller KLM.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Implementering

Denne status match kampanjen er uoffisiell, noe som betyr at du ikke kan registrere deg på en navngitt hjemmeside, og utfallet / resultatet er ikke garantert.

Du kan søke statuskampen ved å sende en epost til mail.information.germany@airfrance.fr (hvis e-postadressen ikke virker, kan du prøve FlyingBlue-kontaktskjema) med følgende vedlegg:

  • Bevis på din status hos Topbonus eller Etihad Guest (bilde, kopi eller skanning av status-kort eller kontoutskrift)
  • Ditt navn og ditt nåværende Flying Blue-nummer
  • En bestillingsbekreftelse på en KLM eller Air France-bestilling.

For å få kunne bekrefte en flyreise med Air France eller KLM, kan du eventuelt bestille en fleksibel billett hos KLM eller Air France og deretter avbestille denne etter kampanjen.

Bekreftelse på Statusmatch

Så langt er det ikke nok erfaring med denne status-match kampanjen. Hvis du har fullført kampen eller blitt avvist, legg igjen en kommentar! Du kan også alltid sjekke www.statusmatcher.com for gjeldene kampanjer.

%d bloggere liker dette: