Flyselskap

Brussels Airlines med ti nye vinterruter

Brussels Airlines

 

Star Alliance medlemmet Brussels Airlines legger til ti nye ruter i sitt nettverket denne vinteren, men vil droppe ruten til Washington til våren.

Flyselskapet legger til destinasjoner som Almeria, Arrecife, Agadir, Boa Vista, Enfidha, Fuerteventura, Hurghada, Marsa Alam, Palma de Mallorca og Sal.
I tillegg vil sommer-rutene til Bordeaux og Funchal bli utvidet til også å omfatte vinter-programmet. Frekvensen blir også øket på ruter til Accra, Abdijan, Las Palmas, Madrid, Mumbai, Roma, Tenerife og Warszawa.

Flyselskapet lanserte sin Brussels-Mumbai-rute i mars i år, og vil øke frekvensene fra fem til seks flyreiser per uke fra den 30. oktober 2017.
Flyvninger til Barcelona, ​​Billund, Birmingham, Edinburgh, Hannover, Krakow, Lyon, Marseille, Nantes, Porto og Roma vil også se en kapasitetsøkning på mellom 25 og 50 prosent på grunn av bruk av større fly.

Legger ned Washington

Flyruten til Washington DC vil bli suspendert denne vinteren, før de gjenopptas den i mars 2018.
Brussels Airlines sier at de nye rutene og frekvensene representerer den største vinterutvidelsen i sin 15-årige historie, med 80 destinasjoner som drives fra Brussel flyplass, inkludert 59 kortdistanse-ruter og 21 lang-distanse destinasjoner.

Om Brussels Airlines

Brussels Airlines er Belgias flag-carrier, og har base ved Brussel lufthavn, Belgia. Selskapet er medlem av IATA, Star Alliance og Association of European Airlines. (AEA).

Selskapet driver flygninger til Norge, med ruter fra Oslo lufthavn, Gardermoen til Brussel lufthavn.

Selskapet ble til gjennom fusjonen mellom SN Brussels Airlines (SNBA) og Virgin Express. Den 12. april 2005 signerte SN Airholding, selskapet bak SNBA, en avtale med Richard Branson som ga selskapet kontroll over Virgin Express. 31. mars 2006 kunngjorde SNBA og Virgin Express at de fusjonerer og blir til ett selskap. 7. november 2006 kunngjorde de det nye navnet, Brussels Airlines, på en pressekonferanse på Brussel lufthavn. Brussels Airlines startet sine flyvninger 25. mars 2007.

I løpet av 2008 og 2009 ble selskapet kjøpt opp av Lufthansa, Brussels Airlines har derved også sluttet seg til samarbeidet i Star Alliance.

Selskapet har et rutenett som dekker de fleste større byer i Europa. Selskapet har også et utstrakt rutenett til mange destinasjoner i Afrika.

%d bloggere liker dette: