Bonus Program

Trippel-Trumf Torsdag 19 oktober 2017

Torsdag 19. oktober får du 3% Trumf-bonus hos KIWI, SPAR, MENY, Joker, Jacob’s, CC-mat og utvalgte Nærbutikker. Benytter du Trumf Visa får du 4% Trumf-bonus. Delta også i Trippel-Trumf konkurransen og vinn 2500 kr i Trumf-bonus! Gjør oppfyllingen av kjøleskapet ekstra hyggelig med Trippel Trumf !

For betaling av varene i «Trumf-butikkene» finnes det mange alternativer.

Les hvordan Trumf er linket til EuroBonus i vår guide her.

 

Betaling av handelen – torsdag 19 oktober i prioritert rekkefølge
kr 100 i velkomstbonus

Shell MasterCard gir 1% trumf-opptjening på alle kjøp. Vi har laget en liten bruker-guide og muligheten til å bestille her.


Trumf Visa – administreres gjennom DNB, og gir 1% ekstra trumf ved bruk hos NorgesGruppen, men kun 0,5% ved bruk andre steder.

De to ovennevnte kortene er gratis i anskaffelse, og tilbys normalt til alle personer over 20 år, med en ryddig privatøkonomi.

Betalingskort direkte koblet til SAS Eurobonus

SAS Eurobonus tilbyr 3 egne co-brandede kort. Dette er DnB Mastercard SAGA og SAS Eurobonus American Express. Disse kortene koster penger i form av årsavgift, så du skal ha et moderat forbruk på ca TNOK 10 pr måned for å forsvare din direktekostnad.

Om Trumf

Trumf eies av Norges største dagligvarekonsern NorgesGruppen, som består av blant annet KIWI, Meny, SPAR, Eurospar, Joker, Centra, Ultra og Jacob’s. Trumf ble startet i februar 1997 og har i dag over 2 millioner medlemmer. Selskapets mål er å være et attraktivt lojalitetsprogram ved å tilby relevante fordeler til deg som kunde.

Trippel-Trumf Torsdager annonseres på Trumf.no, Facebook og via peterfox.no og SMS. I tillegg til datoer tilknyttet Trippel-Trumf, vil du få informasjon om andre aktuelle kampanjer og konkurranser. Trippel-Trumf gjelder kun for våre aktører innenfor dagligvare.