Flyselskap

Ryanair piloter takker høflig nei

Ryanair piloter

Ryanairs turbulens fortsetter. Fredag avslo en majoritet av pilotene ved London-flyplassen Stansted selskapets nye lønnstilbud, skriver Reuters.


Tilbudet om høyere lønn og bedre vilkår var ikke tilfredsstillende, til tross for at lønnen pilotene ble tilbudt var 20 prosent høyere enn hos konkurrenten Norwegian.

Ryanair piloter takker nei

Stansted er Ryanairs største base. Selskapet vil fortsette å forhandle med pilotene for å løse problemet, sier Ryanair til nyhetsbyrået.
Ryanair har blitt tvunget til å kansellere tusenvis av flyginger, mye grunnet mangel på piloter.

Om Ryanair

Ryanair er et irsk lavprisflyselskap som ble etablert i 1984. Det opererer mer enn 950 ruter mellom 180 flyplasser i 26 europeiske og nordafrikanske land (høsten 2012). Ryanair har 54 baser spredt utover rutenettet, og gjennomfører mer enn 1 500 flyavganger hver dag.

Ryanair operer rundt 300 Boeing 737-800-maskiner, noe som viser til selskapets svært raske ekspansjon. Ryanairs rutenett tilbyr 28 land i Europa, inkludert Marokko, og i alt 179 destinasjoner. Ryanair eier også 4 ATR 42-300, som er utleid til andre operatører. I området rundt London tilbyr flyvninger fra London-Gatwick, London-Luton og London-Stansted, men ifølge nyhetsbyrået Irish Times, er Ryanair, endelig iferd med å sikre seg landingstillatelse på Heathrow Airport

%d bloggere liker dette: