Flyselskap

British Airways “Nye Business Class” lander i New York

Nye Business Class

British Airways “New Business Class Bedding” er nå tilgjengelig på flyvninger til- og fra New York.

Konkurransen mellom Europa og den amerikanse øst-kyst er knall hard. Allerede i april fikk vi nyss om at British Airways planlegger å relansere selskapets Business Class-produkt (Club World). Det kommer ikke en dag for tidlig spør du meg. Her har britene, og British Airways virkelig sakket akterut.

Nå er det lys i tunnelen. Nå kommer heldigvis en glad nyhet for reisende mellom London og New York.

Nye Business Class

British Airways har tidligere uttalt at selskapet skal utvikle et nytt Club World-sete i løpet av 2019. Det nye “Business” setet skal ha direkte tilgang midtgangen for alle reisende. Et forbedret servicetilbud skal gradvis innføres i mellomtiden. British Airways introduserte sitt nye service tilbud mellom London og New York på test basis i september før det utvides til resten av nettverket.

 

Nye Business Class med catering fra DoCo

Siden 1. september 2017 har British Airways tilbudt sin nye DO & CO “restaurant-style dining” på ruten mellom London Heathrow og New York JFK. Med dette tilbudet er passasjerene i stand til å velge sin forrett, hovedrett og dessert fra spesial utviklede displayvogner, og får også nye bordinnstillinger.

Nye Business Class

 

Det legges også opp til hyppigere rotasjon av hovedretter for reisende som reiser ofte. Utvalget av vin skal også gis prioritet.

Forsinket sengetøy

For en liten stund siden kom British Airways med meldingen om hvordan selskapet vil sette søvn i fokus. Selskapet The White Company ble valgt som samarbeidspartner på prosjektet. Planen var at søvn- og mat konseptet skulle komme samtidig. Etter hva vi forstår, har det blitt forsinkelser på tepper og puter.

Imidlertid tilbyr British Airways nå sine nye sengetøy og utstyrssett fra The White Company på flyreiser mellom New York JFK og London Heathrow. Så hvis du flyr denne ruten, bør du oppleve British Airways Nye Business Class service tilbud.

 

%d bloggere liker dette: