Article

TUI flyr direkte til Agadir i vinter

Agadir

Marokko fortryller de fleste, og denne vinteren tilbyr TUI reiser direkte fra Oslo til den Marokkanske badebyen Agadir. Byen er kjent for sine flotte hoteller, 6 km lang sandstrand og populære shoppingområder.

Agadir tilbyr den perfekte blandingen av shopping og strandliv. Mye av det du finner i Marrakech finner du også her, et steinkast fra stranden. Nå kan altså våre gjester nyte solen her i vinter, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

Om stedet

Hvis du ønsker en badeferie blandet med orientalsk kultur er Agadir i Marokko ett av våre beste tips. Byen er en sjarmerende blanding av palmekantede avenyer, gyllend sand, moderne butikker, franskinspirert mat, krydderduftende markeder og minareter.

Fakta om TUIs hoteller

TUI tilbyr noen av sine aller beste hotellkonsepter – Robinson for de treningsglade og RIU for de som ønsker All Inclusive og service av ypperste sort. Se hele TUIs hotelltilbud her: https://www.tui.no/feriereiser/marokko/agadir/g-000000695/

  • Avgang fra Oslo Lufthavn
  • Beregnet flytid: 4t 55min
  • Periode: 04. november 2017 til 24. mars 2018
  • Priser fra 7995 per person

 Du kan også oppleve

  • Gå på shopping i Souk el Had, den store basaren med smågater fulle av puter, vesker, tøfler og sølvsmykker.
  • Reise på utflukter til Marrakech, Taroudant eller Essaouria
  • Velge blant 8 luksushoteller med golfbane, opp til 4 uklike bassenger, 24 timers all inclusive

Om selskapet TUI

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic, Nazar og WonderCruises.

TUI het inntil 1. november 2016 Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark og Finnmatkat i Finland. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende reisekonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over. Konsernet har base i Tyskland og TUI Group er børsnotert på både FTSE 100 indeksen og tyske MDax. I 2015/16 noterte TUI Group en omsetning på €20mrd og et resultat på €1093m. Gruppen har ca. 67.000 ansatte i 130 land og tilbyr sine ca. 20 millioner kunder heldekkende service fra booking til hjemkomst. TUI sin virksomhet dekker hele verdikjeden, hvilket inkluderer ledende reisearrangører, 1.800 reisebyråer i Europa, seks flyselskap med mer enn 160 kort- og langdistansefly, mer enn 300 egne hoteller deriblant RIU og Robinson.

%d bloggere liker dette: