Flyselskap

Singapore Airlines – Business class sete – Boeing 787-10

Singapore Airlines er lanseringskunde for Boeing 787-10 – det største medlemmet av Dreamliner-familien. Flyet er planlagt satt i trafikk allerede tidlig i 2018.

Det er knyttet stor spenning til en pressekonferanse som avholdes i Singapore den 2. november 2017. Her vil selskapet presentere sitt nye Airbus A380 First Class Suites og Business klasse konsept. Det skal bli innredningen på selskapets fem nye superjumboer, som leveres om kort tid.

Singapore Airlines nyeste Airbus A380 vil bli satt i trafikk mellom Singapore og Sydney fra 18. desember, utstyrt med selskapets helt nye First Suites, Business class, Premium økonomi og økonomi kabiner.

Lanseringskunde Boeing 787-10

Foto: © Boeing

 

SIA blir også lanseringskunde for Boeings største Dreamliner modell. Denne har fått betegnelsen Boeing 787-10, og forventes levert i første halvår av 2018.

Singapore Airlines har en samlet bestilling på 30 av modellen, og i februar undertegnet selskapet en intensjonsavtale om å bestille ytterligere 19 fly. Flyselskapet planlegger å sette flyene i trafikk på sine mellom-lange ruter. Boeing B787-10 er 5,5 meter lenger enn «lillesøster» B787-9, og er konstruert for å kunne transportere opp til 310 passasjerer. Flyet tok sin første flytur allerede i april.

I dag kunne bransje-nettstedet Australian Business Traveller lette på sløret vedrørende Dreamlinerens interiør. Et helt nytt «Regional Business class sete» er utviklet til flytypen. Det er kabin spesialistene hos Stelia Aerospace, som har utviklet det buede pod-lignende setet designet på Opal plattformen.

Franck Socha / Stelia The Opal business class sete

Kilder hos SIA med kjennskap til prosjektet, bekreftet ovenfor nettstedet valget av Opal Premium Business Class-setet. Setene monteres i ett 1-2-1-oppsett, med en staggered design hvor hvert sete svinger inn i de foran og bak. Alle passasjerer får direkte adgang til midtgangen i flyet.

Franck Socha / Stelia The Opal business class sete