Flyselskap

FlyViking åpner nye ruter i Øst-Finnmark

Øst-Finnmark

FlyViking åpner nye ruter i Øst-Finnmark. Vadsø og Kirkenes er endelig på rutekartet.

FlyViking har fått flere innspill på behovet for ruter fra Øst-Finnmark og videre sørover, og søker her å imøtekomme dette. På spørsmål om dette er et steg videre i et utvidet ruteprogram med rimelige priser mellom Nord-Norge og Sør-Norge, uttaler administrerende direktør Heine Richardsen at det er det.

Vi gleder oss til å se hvordan ruten blir mottatt. Det er viktig at Finnmarkingene vil bruke oss. Og vi ser frem til å samarbeide med kommunene og næringslivet, også i Øst-Finnmark sier Richardsen.

FlyViking ser frem til å ønske også reisende til og fra Vadsø og Kirkenes velkommen ombord på den første avgangen fra Tromsø kl. 1300. Med fullsatt passasjerliste til Kirkenes lander flyet i Vadsø iht. til ruteplan for en offisiell velkomst, før det fortsetter til Kirkenes sier Ola Giæver som selv flyr første tur på ruten.

Her er ruteplanen til Øst-Finnmark og resten av “Kongeriket”


Om FlyViking

FlyViking tilbyr ruteflyvninger tilknyttet regionale flyplasser I Norge. Selskapets initielle flypark vil være basert på DHC8, dette er en serie maskiner vél tilpasset regionale flyplassers banelengde og topografi.FlyViking eies av Viking Air Norway AS, som igjen er eiet av et antall aksjonærer med Ola OK Giæver jr, grunnlegger og styrets leder, som største aksjonær.

%d bloggere liker dette: