Hotel

NYHET: Nordic Choice Club-medlemmer får 5% rabatt

The Thief Tripel Endring Nordic Choice Club medlemmer

Nå introduserer Choice enda flere fordeler for deg som er medlem i Nordic Choice Club og som booker dine hotellopphold. Du får 5% rabatt på alle hotellrom, alltid. Det betyr billigere overnattinger, og så klart opptjening av bonuspoeng.

Er du ikke medlem? Meld deg inn her!

Hva innebærer medlemspris?

Medlemspris er en rabattert pris for alle som er medlem i Nordic Choice Club, og som booker hotell på choice.no eller i appen. Rabatten er alltid 5% på ordinær rom- og frokostpris og gjelder på alle våre hotell, hele året.

Nordic Choice Club-medlemmer får rabatt

Choice Hotels vil gjøre det enda mer lønnsomt for deg å være medlem hos oss! Du tjener bonuspoeng på alle bookinger, og du er alltid garantert 5% rabatt på ordinær pris. I tillegg til å samle bonuspoeng på alle hotellbookinger kan du også gjøre det i mange av våre hotellrestauranter og hos våre partnere. Poengene kan du så bruke på gratisnetter, eksotiske ferier, leiebil og mye mer.

Hvordan booker jeg med medlemsprisen?

  • Søk etter destinasjon eller hotell i ruten under
  • Klikk på «Velg rom» når du har funnet hotellet du vil booke
  • Logg inn eller bli medlem samtidig som du gjør bookingen
  • Voilá – nå samler du bonuspoeng og vet at du alltid får 5% bedre pris!

Gjør oppholdet enda mer lønnsomt

Betal oppholdet Med Nordic Choice Club MasterCard får du 10 bonuspoeng per 100 kroner på alle kjøp. Med kortet blir du også automatisk oppgradert til SILVER-medlemskap.

Nordic Choice Club medlemmer -betingelser

Medlemspris kan kun bookes av registrerte Nordic Choice Club-medlemmer. Prisen kan ikke kombineres med andre rabatter eller med forskuddsbetalt booking. Medlemspris kan bookes gjennom denne kampanjesiden og via choice.no, app, Kundeservice og direkte via hotellet. Bookingen kan endres og avbestilles frem til kl. 16.00 på ankomstdagen for BLUE-medlemmer og frem til kl. 21.00 på ankomstdagen for SILVER, GOLD og PLATINUM-medlemmer. Wifi er inkludert på alle hotell. Frokost er inkludert på alle hotell unntatt Comfort Hotel® Xpress, Quality Airport Hotel™ Dan, At Six & Hobo.