Flyselskap

Finnair fortsetter å øke til populære destinasjoner

populære destinasjoner Finnair med vårkampanje til østen

Det finske flyselskapet fortsetter å øke kapasiteten i vintersesongen 2018/2019 med over hundre nye ukentlige flygninger. Dette inkluderer blant annet Lappland, Russland og Baltikum. I tillegg blir Stuttgart og Lisboa nå tilgjengelige året rundt.

I vintersesongen 2018/2019 tilbyr Finnair nye daglige non-stop-flygninger til både Kittilä og Ivalo, som er to av de mest populære vinterdestinasjonene i Lappland. I tillegg blir flygninger til Lapplands flyplasser justert for å gi mer praktiske forbindelser og flere alternativer til reisende. Finnairs direktefly til Lappland fra London Gatwick, Paris og Zürich vil også fortsette i vintersesongen 2018.

De to nye destinasjonene, Stuttgart og Lisboa som kommer 23. april og 1. juni, vil fortsette også i vintersesongen, og blir dermed helårsruter for Finnair. Det blir daglige flygninger til Stuttgart, og tre ganger per uke til Lisboa. Finnairs flygninger til Nanjing i Kina fortsetter også som helårsrute med to ukentlige frekvenser i vintersesongen.

Populære destinasjoner

Finnair legger til en natt-flygning til Moskva, som vil forbedre forbindelsene for russiske passasjerer som reiser til Europa og Nord-Amerika. Ytterligere kapasitet blir også lagt til St. Petersburg, da ruten blir betjent med et større fly. Både Moskva og St. Petersburg får tre daglige frekvenser.

For den baltiske regionen legger Finnair også til en ukentlig frekvens på søndager for både Riga og Vilnius, og tilbyr dermed 19 ukentlige flygninger til begge destinasjoner i vintersesongen.