Hotel

THE THIEF presenterer NINA JAREBRINK pop-up shop

The Thief Tripel Endring NINA JAREBRINK

I samarbeid med Nina Jarebrink presenterer THE THIEF designerens første pop up-shop i Norge. Butikken er plassert i hotellets glamorøse lobby som står i stil med Jarebrink sin AW17-kolleksjon «Women». Kolleksjonen hedrer kvinner i alle aldre, størrelser og former, og består av sort, lilla, skinn og fløyel.

Frem til 20.november kan gjester få oppleve Nina Jarebrink sitt eksklusive univers med alt fra klær, vesker, smykker og belter. I likhet med kolleksjonen som er til salgs går butikkens stil i gull, kobber, sort og velur. Interiørstylist Rikke Bye-Andersen står bak stylingen av lokalet og har sørget for at kunden får et innblikk i Nina Jarebrink sitt eksklusive univers.

– Det er helt fantastisk å få muligheten til å gjenskape vårt univers på THE THIEF som er så i tro med vår visjon, sier Nina Jarebrink, designer og grunnlegger.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

THE THIEF og Nina Jarebrink

Med Oslos råeste beliggenhet på Tjuvholmen stjeler THE THIEF sine besøkende ut av hverdagen, inn i morgendagens hotellopplevelse. THE THIEF er et livsstilshotell bygget på en bærekraftig grunntanke i Oslos mest fremoverlente bydel. www.thethief.com

Tjuvholmen var en gang et fristed for smuglere, pirater og forbrytere. I dag er det et moderne gjemmested, på en liten øy midt i sentrum. Det foregår fortsatt en del tyveri her. Gjester har en lei tendens til å bli robbet bort fra hverdagslivet når de bor på THE THIEF.

Tyven har fylt hotellet med verdifulle kunstverk, moderne design og nordisk mat med internasjonal tvist. Rømlinger kan nyte forfriskende nærhet til sjøen og flotte friluftsområder, eller ta en spasertur over broen til viktige finansinstitusjoner, shoppingområder og kulturtilbud. Men de aller fleste kommer hit for å oppleve THE THIEFs uformelle tilstedeværelse.

%d bloggere liker dette: