Flyselskap

Fotografen av Bliss presenterer New Angles of America

New Angles of America

På midten av 90-tallet stoppet fotografen Chuck O’Rear sin bil langs Sonoma Highway for å ta et av verdens mest ikoniske bilder – Bliss – skrivebordsbakgrunnen til Microsofts operativsystem Windows XP. Tjuefire år senere lanserer Lufthansa prosjektet «New Angles of America», hvor Chuck gir liv til neste generasjons bakgrunnsbilder.

«Jeg fyller snart sytti-seks år, og er klar over hvor mye Microsoft Bliss Bildet har betydd for livet mitt. Som fotograf av det mest sette bilder i historien, har jeg kost meg hvert minutt av berømmelsen. I tillegg er jeg glad for det, sammen med Lufthansa, har satt opp en oppfølgeren til Bliss fotografi for smarttelefoner, slik at mine fotografier av andre vakre steder fortsatt kan bli verdsatt av millioner av mennesker. Smartphones har likevel blitt den førsteklasses beliggenhet for verden å se nye og interessante fotografier, og jeg er glad for å være en del av det», sier Chuck O’Rear.

 

New Angles of America

Til tross for O’Rears omfattende karriere, med utallige oppgaver for National Geographic og andre høyprofilerte aviser, vil Bliss sannsynligvis være hans mest minneverdige prestasjon. Faktisk har Bliss blitt hevdet å være det mest berømte fotografiet i verden.

«Bliss Bildet kom til å bety mer for Microsoft enn vi hadde forestilt Bildet har vokst inn i sin egen pop kultur fenomen – og som sådan har sin egen distinkte fan base, ikke minst i selskapet Med det i tankene, er det en ren. glede å se et initiativ som Lufthansa’s New Angles of America».

Anna Ström, leder av erfaringsmarkedsføring i Microsoft Western Europe.

Nye vinkler av Amerika dannet tre unike destinasjoner i Nord-Amerika. Bildene ble utgitt 14. november og kan ses og lastes ned gratis på: newanglesofamerica.com

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Steder som er representert i New Angles of America er:

• Maroon Bells (Colorado)
• Peek-A-Boo Castle (Utah)
• Hvit lomme (Arizona)

%d bloggere liker dette: