Hotel

Black Friday hos Scandic Hotels

 

Scandic Friends hos Scandic Hotels

Klar for et supertilbud ?

På fredag er det Black Friday, men som medlem av  Scandic Friends får du tilgang til hotell kjedens tilbud allerede torsdag kveld klokken 20.00. Da har du 4 timers forsprang før tilbudet blir tilgjengelig for alle.

hos Scandic Hotels

Hos Scandic Hotels -Black Friday-tilbud:

  • Opptil 50 % rabatt (!) på alle våre Scandic-hoteller i Norge
  • Bookingperiode: fra torsdag 23. november klokken 20.00 til fredag 24. november klokken 23.59
  • Boperiode: Alle dager mellom 9. februar og 31. mai

Topp vinterferien, påskeferien og langhelgene i mai med ett eller flere hotellopphold. Startskuddet går i morgen kveld!

Ikke medlem av Scandic Friends ? Les mer her.

Om Scandic Friends

Scandic Friends er Scandic (og tidligere Rica) Hotels sitt lojalitetsprogram som gir fordeler fra første stund. Visste du at selv som 1st floor-medlem, får du blant annet gratis avis på døren hver morgen, og rabatt i restauranten og kiosken på hotellet i helgene?

Scandic er den største hotellkjeden i Norden med 15 000 medarbeidere og med et nettverk av nærmere 230 hoteller fordelt på cirka 44 000 hotellrom i drift eller under utvikling. Scandic Friends er Nordens største lojalitetsprogram innen hotellbransjen med 2 millioner medlemmer. En ansvarsfull drift er en del av Scandics DNA, og Scandic er ifølge BDCR «best hotel brand» i Norden. Scandic er børsnotert på Nasdaq Stockholm. www.scandichotelsgroup.com