Flyselskap

Adventssalg på reiser i april hos Widerøe

monobank sommersalg adventssalg

God andre adventshelg! Det lyser i lykter, arrangementer fyller kalenderen og både nissefaktoren og stressfaktoren er høy –  før roen omsider skal senke seg om et par uker. Ikke glem deg selv midt i alt sammen!

Til og med lørdag 9. desember har Widerøe et eksklusivt tilbud til deg som mottar selskapets nyhetsbrev:

Salg på billetter i hele Norge i april!

Adventssalg med små bokstaver

  • Reiseperiode: 1.-30. april 2018
  • Vær rask, det er begrenset antall seter og de billigste billettene blir solgt først!   Merk at det kan være begrenset tilgang på de billigste billettene i perioder med ekstra mye reisevirksomhet.

Om Widerøe

Widerøe AS er eier av datterselskapene Widerøe Ground Handling, Widerøe’s Flyveselskap, Widerøe Technical Services og Widerøe Internet. Til sammen teller selskapet 3000 stolte og engasjerte medarbeidere. WGH håndterer bakketjenester på 42 lufthavner i Norge og vi flyr til 45 destinasjoner i inn- og utland.

Widerøe er et annerledes luftfartsselskap. Selskapet har et evig engasjement for å knytte steder og folk sammen, og strekker oss for folks mulighet til å skape og bo hvor de vil. Dette har mantra i over 80 år og selskapet skal strekke oss så langt det er mulig for å gi alle et godt tilbud. Widerøe skaper muligheter mellom små og store steder.

%d bloggere liker dette: