Flyselskap

Norwegian øker med en million ekstra seter i Norge

million ekstra

Norwegian øker antall avganger på en rekke ruter, både innenriks i Norge og til populære sommerdestinasjoner i Europa neste år. Flere nye fly i 2018 gir reisende fra Norge tilgang på ytterligere en million ekstra seter.

– Neste år vil vi motta 25 splitter nye fly og flere av disse settes i trafikk i Norge. Det betyr at vi kan tilby våre kunder en million ekstra seter og dermed enda flere valgmuligheter. Vi ser frem til å ønske nye og trofaste reisende velkommen om bord våre komfortable og mer miljøvennlige fly, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

Halv million ekstra seter på norsk innenriks

Bare på norske innenriksruter legger Norwegian ytterligere 500 000 seter i salg. Dette innebærer blant annet en ekstra daglig avgang mellom Oslo og Tromsø, ekstra avganger mellom Oslo og Kristiansand og flere helgeavganger fra Oslo til Evenes og Bodø.

Flere valgmuligheter til populære sommerdestinasjoner

Norwegian øker fra en til to daglige avganger mellom Oslo og Paris. Den dårlige nyheten er Charles de Gaulle flyplass i stedet for Orly fra og med 25. mars.

Norwegian øker også antall avganger fra Oslo til populære feriedestinasjoner som Antalya, Marrakech, Pula, Faro, Tivat, Dubrovnik, Venezia, Kreta, Pristina, Beograd, Murcia og Pisa. Det blir også flere avganger fra Oslo til storbydestinasjonene Riga, Tallin, Warszawa, Gdansk og Berlin.

Ny direkterute fra Bergen til Madrid

Som vi skrev om allerede søndag kveld, til våren får bergensere mulighet til å fly direkte til den spanske hovedstaden, Madrid. Norwegian tilbyr to ukentlige avganger mellom Bergen og Madrid på torsdager og søndager, med oppstart 29. mars.