Hotel

Trippel-heder for THE THIEF

The Thief Tripel Endring Trippel Heder

 

THE THIEF er for tredje år på rad listet på det prestisjefylte reisemagasinet Condé Nast Travelers «Gold List 2018». Det norske hotellet rangeres dermed som et av verdens 200 beste hoteller.

THE THIEF er igjen Norges eneste representant på den prestisjetunge listen, som er å regne som en «Michelin-guide» for utsøkte hoteller. Condé Nast Traveler er nemlig sette på som en bibel for alle som er opptatt av reiseopplevelser i verdensklasse. Hvert år publiserer magasinet sin «Gold List». Den inneholder de beste hotellanbefalingene for neste år, og også i 2018 er THE THIEF å finne i det ypperste selskap.

– Å bli inkludert på denne listen for tredje gang er en fantastisk anerkjennelse for alle på hotellet. Nåløyet er svært trangt på dette nivået. I Sverige og Danmark er det kun listet ett hotell fra hvert land, akkurat som i Norge. Nå som også Oslo er kåret til en av verdens beste byer, håper vi leserne av magasinet lar seg inspirere til en tur til Oslo, sier Jarle Moen, hotelldirektør på THE THIEF.

Trippel heder – Leserne er enige

Da hotellet åpnet dørene i 2013 kapret THE THIEF en plass på magasinets «The Hot List 2013» – en oversikt over de beste nye hotellene i verden. Snart fem år senere er hotellet altså atter en gang inkludert på «The Gold List».

Men hederen stopper ikke der. I tillegg er THE THIEF rangert på 2. plass på Condé Nast Travelers-lesernes egen liste over de beste hotellene i Nord-Europa.

Slike nyheter får eier av de frittstående hotellene innen Nordic Hotels & Resorts, Petter A. Stordalen til å slå på den verbale stortrommen.

– At THE THIEF nok en gang rankes som et av verdens beste hoteller av selveste Condé Nast Traveler er vanvittig stort. Dette er slett ingen selvfølge og det gjør oss utrolig stolt.

– Selv for de mest ambisiøse hotellnerder er en plass på «The Gold List 2018» nærmest å regne som utopisk for et norsk hotell. Å klare det tre ganger på rad er på grensen til sensasjonelt, jubler en fornøyd Petter A. Stordalen.

Med Oslos råeste beliggenhet på Tjuvholmen stjeler THE THIEF sine besøkende ut av hverdagen, inn i morgendagens hotellopplevelse. THE THIEF er et livsstilshotell bygget på en bærekraftig grunntanke i Oslos mest fremoverlente bydel.

%d bloggere liker dette: