Flyselskap

Emirates komplett kvinneteam

Emirates markerer den internasjonale kvinnedagen med en video som dokumenterer bredden og mangfoldet i de operasjonelle og tekniske rollene deres kvinnelige medarbeidere har.

I videoen får vi se hva som skjer i kulissene når kvinnelige ansatte fra forskjellige deler av Emirates Group håndterer hele prosessen når EK 225 skal fra Dubai til San Fransisco.

Emirates’ A380, verdens største passasjerfly, ble fløyet av kaptein Patricia Bischoff fra Canada og førsteoffiser Rebecca Lougheed fra Storbritannia sammen med kabinansatte ledet av purser Weronica Formela fra Polen.

I tillegg til flybesetningen var det et komplett team av kvinner som håndterte alle aktiviteter over og under vingene frem til avreise. Dette inkluderte alle roller fra kundeservice på flyplassen til rampefunksjoner overvåket av rampekontroller og -teamleder, tekniske tjenester utført av lisensierte luftfartsingeniører- og teknikere, og en mengde andre roller innen flyforsendelse, fremtoning, besetning, catering- og sikkerhetsteam.

kvinneteam

Komplett kvinneteam

Totalt var det over 75 kvinner fra mer enn 25 land som jobbet på flyvningen. Dette gjenspeiler mangfoldet i Emirates Group, som har medarbeidere fra over 160 land. Det operasjonelle teamet på EK 225 bestod også av kvinner fra De forente arabiske emirater som jobbet med ingeniørarbeid, flyavgang, sikkerhet og lasteoperasjon.

– Hvert eneste fly vi drifter trenger et helt økosystem av ansatte fra ulike forretningsenheter som kommer sammen og jobber sømløst. Emirates er stolte av at vi har kvinner representert i alle disse nøkkelfunksjonene, sier HR-direktør i Emirates, Abdulaziz Al Ali. – Kvinner har vært en del av suksesshistorien til Emirates fra starten av og på den internasjonale kvinnedagen feirer vi deres omfattende bidrag til Emirates og til luftfartsindustrien.

Emirates Group har kvinner fra over 150 land i staben. Dette inkluderer nesten 1 150 kvinner fra De forente arabiske emirater som jobber i diverse funksjoner på tvers av virksomheten og som er representert i senior administrative stillinger og lederstillinger. Totalt utgjør kvinner over 40 prosent av arbeidsstyrken i Emirates der majoriteten av kvinnene jobber som kabinpersonale. Over 20 prosent av alle veiledende og lederstillinger i Emirates er besatt av kvinner.

%d bloggere liker dette: