Hotel

Scandic Hønefoss har åpnet

Scandic Hotels, Nordens største hotellkjede, styrker sin posisjon på Østlandet med overtakelsen av tidligere Comfort Hotel Ringerike. Hotellet i hjertet av Hønefoss har nå åpnet under navnet Scandic Hønefoss.

– I tillegg til å være Nordens største hotellkjede, har Scandic utviklet seg sterkt i Norge de siste årene. Nå ser vi frem til å styrke vår landsdekkende posisjon ytterligere med åpningen av Scandic Hønefoss. Hønefoss er et sentralt knutepunkt på Østlandet og en ny destinasjon for Scandic. Vi gleder oss til å tilby gjestene vår prisbelønte frokost gode opplevelser på hotellet, sier administrerende direktør i Scandic Hotels Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Ordfører i Ringerike, Kjell B. Hansen, ønsker Scandic velkommen til Hønefoss.

– Jeg ønsker Nordens største hotellkjede hjertelig velkommen til Hønefoss. Scandic er et kvalitetsmerke og en spennende hotellkjede i vekst. Jeg ser frem til å samarbeide med hotellet for å videreutvikle turismen og næringslivet i Hønefoss, sier Hansen.

Hønefoss – Midt i smørøyet

Scandic Hønefoss ligger sentralt plassert midt i sentrum, kun 3 minutters gange fra kjøpesenteret Kuben og 650 meter fra Hønefoss jernbanestasjon, hvor toget går til både Bergen, Drammen og Oslo.

Hotellet har 92 rom, og har nylig gjennomgått en renovering som en del av Scandic-overtakelsen. Hotellet har møtefasiliteter for opptil 200 personer med 8 møterom. Scandic Hønefoss har en ny fitnessavdeling og en egen skjønnhetssalong. I tillegg er den historiske Bryggerikjeller’n i Hønefoss tilknyttet hotellet.

Hotelldirektør på Scandic Hønefoss, Kåre Grønli, er fornøyd med å nå være en del av Scandic-familien.

– Dette er stort for alle oss som jobber på hotellet, og vi ser frem til å bli en del av Scandic. Scandic Hønefoss ligger sentralt plassert i bybildet, og vi ønsker å være en naturlig møteplass for både lokalbefolkning og tilreisende, sier Grønli.

Overtakelsen av tidligere Comfort Hotel Ringerike er en del av en franchise-avtale mellom Scandic Hotels og Hønefoss Hotelldrift AS. Hotell Service AS er eiendomsselskapet som står bak hotellet.