Flyselskap

Korkene i taket hos British Airways !

korkene i taket

I august har British Airways satt seg mål om å forbedre sitt utvalg av champagner og engelsk musserende viner. Tilbudet gjelder for reisende i First Class og Club World, og er en del av selskapets investering på 50 milliarder i løpet av de 5 kommende årene. 

Flyselskapet, som serverer mer enn to millioner flasker boble-vann i året, vil nå tilby:

First Class Lounges:

  • Canard-Duchêne Charles VII Champagne
  • Champagne Jeeper Brut Grand Rosé

First Class kabiner ombord:

  • Gusbourne, engelsk musserende vin
  • Lanson Rosé Champagne

Club World – Business klasse på langruter

  • Canard-Duchêne Cuvee Léonie Brut Champagne
  • Champagne Besserat de Bellefon

Castelnau champagne vil fortsatt bli servert i flyselskapets Business Class lounge – Galleries Lounges, mens Laurent-Perrier’s Grand Siècle vil fortsatt bli å finne i First class loungene.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Korkene i taket

Forbedret mat og drikke representerer en del av flyselskapets løpende investering på 50 milliarder kroner i et kundeløfte. Av det er ca 7,2 milliarder øremerket Club World, med fokus på dine-on-demand. I tillegg til en bedre natt-opplevelse med eksklusivt sengetøy fra The White Company.

Loungene vil også bli oppgradert som del av investeringen. Flyselskapet har allerede kunngjort nye lounger i Roma og Aberdeen, med en annen ny lounge skal åpnes i New York senere i år, etterfulgt av Genève, San Francisco, Johannesburg, Chicago og Heathrow.

«Med investeringer som er godt i gang for våre kunder, er vi forpliktet til å fortsette å forbedre mangfoldet av mat og drikke som tilbys. Vi blindtester alle vinerne våre, og disse alternativene virket utrolig bra både på bakken og i luften. »

Colin Talbot, Head of Catering, British Airways. 

British Airways investering på nesten 50 milliarder kroner til kundetilfredshet i løpet av de neste fem årene, inkluderer også installasjon av den beste kvaliteten på WiFi og strøm i hvert sete, montering av 128 langdistansefly med nytt interiør og levering av 72 nye fly.