Flyselskap

Finnair feirer 7 år i Changi lufthavn

Changi lufthavn

Tiden flyr – nå er det syv år siden Finnair begynte å fly til Changi lufthavn, Singapore, og i dag er flytiden mellom Helsinki og Singapore mindre enn 12 timer.

Benytt deg av selskapets jubileums tilbud nå, og bestill en flyreise til Singapore innen 5. august 2018. Du kan også utforske andre reisemål i Asia og fly den korte ruten med Finnair.

 

Om Finnair

Finnair er Finlands største flyselskap og har sin hovedbase på Helsinki-Vantaa internasjonale lufthavn. Morselskapet med dets datterselskaper dominerer både det innenlandske og internasjonale flytrafikkmarkedet i Finland. Selskapet transporterte 8,5 millioner passasjerer i 2005 på sine 16 innenlands og 55 internasjonale destinasjoner. Finnair er medlem av selskaps alliansen OneWorld.  Finnair har mottatt fire stjerner av det uavhengige byrået Skytrax.

Selskapet ble etablert i 1923 under navnet Aero OY. Selskapet opererte de første årene innenriksfly i Finland, samt enkelte flyvninger til og fra Estland. Under andre verdenskrig møtte selskapet mye motstand, spesielt med tanke på at det finske luftforsvaret tok over halvparten av selskapets flåte. Etter krigens slutt kjøpte staten seg opp i selskapet, og reetablerte det som et flyselskap med et utstrakt europeisk rutenettverk.

Selskapet begynte på midten av 80-tallet å satse på direkteruter til Asia, og grunn av Finlands strategiske plassering øst i Europa begynte mange europeiske flyselskaper å føre trafikk som skulle videre til østen gjennom selskapets base i Helsingfors. Selskapet ble notert på den finske børsen i 2007.

Selskapet satser tungt på ruter i Europa og Asia, og markedsfører seg selv som Det raskeste flyselskapet mellom Europa og Asia. Selskapet har også ruter til enkelte destinasjoner i Nord-Amerika.

Iphone app status match livslange

Finnair Plus + Nordic Choice Club = Sant!

Finnair er Finlands største flyselskap som flyr snarveien mellom Asia og Europa via sin nordlige rute. Dette inkluderer 17 store byer i Asia og over 70 reisemål i Europa, herav åtte skandinaviske destinasjoner.

Finnair Plus er Finnairs stamkundeprogram. Som Finnair Plus-medlem kan du samle og bruke poeng på flyvninger samt benytte deg av en rekke fordeler.

Du som er Finnair Plus-medlem kan nå konvertere Finnair Plus-poeng til bonuspoeng i Nordic Choice Club og benytte dem til hotellopphold!


Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg Peter Fox på Facebook

Følg Facebook-gruppen flightdeals.no


Det med liten skrift til Changi lufthavn og øvrige destinasjoner:

Singapore
Salgsperiode: til 5. august 2018. Reiseperiode: 20. september–16. desember 2018 og 14. januar–31. mars 2019. Billettene må kjøpes minst syv dager før avreise. Billettprisen som vises, er den laveste tilgjengelige prisen for flyreiser fra Oslo. Prisen kan være høyere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra. Begrenset tilgjengelighet.

Bangkok, Hongkong og Seoul
Salgsperiode: inntil videre. Reiseperiode: inntil videre. En forhåndskjøpsperiode på opptil 60 dager kan gjelde og påvirke de tilgjengelige pristypene. Billettprisen som vises, er den laveste tilgjengelige prisen for flyreiser fra Oslo. Prisen kan være høyere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra. Begrenset tilgjengelighet.

%d bloggere liker dette: