Flyselskap

Finnair tilbyr status challenge

status challenge

Meld deg inn i en verden full av eksklusive fordeler med Finnair Plus. Som medlem får du øyeblikkelig tilgang til mange verdifulle fordeler og tilbud!

Hvis du er SAS EuroBonus Silver, Gold eller Diamond medlem, kan du nå få Finnair Plus Silver ved å registrere deg innen 30. november og gjennomføre en Finnair-flyvning innen 31. desember 2018.

Som Finnair Plus-medlem kan du tjene opp både nivåpoeng og bonuspoeng. Med nivåpoeng kan du avansere fra ett Finnair Plus-nivå til et annet. Du opptjener nivåpoeng på ruteflyvninger med Finnair og andre oneworld-flyselskaper.

Bonuspoeng kan brukes til ulike typer bonuser og fordeler, og du tjener dem på flyvninger med Finnair og andre oneworld-selskaper og også fra tjenestene som Finnair Plus-partnerne våre tilbyr.

Som Finnair Plus-medlem kan du benytte deg av personlig og fleksible tjenester samt mange verdifulle tilbud og fordeler.

status challenge

Status Challenge

I tillegg til det øyeblikkelige Silver-tier-medlemskapet, kan du også nå Gold tier mye raskere. Du kan nå Finnair Plus Gold-tieret med bare halvparten av de vanlige tierpoengene eller kvalifiserende flyreiser innen de neste seks månedene – det er bare 40.000 tier poeng eller 23 flyreiser.

Fyll ut Finnair Plus-nummeret ditt her og fly en Finnair-flytur innen årets slutt eller bli med på Finnair Plus nå!

Nyt fordelene med alle oneworld-flyselskaper

Som Finnair Plus-medlem kan du benytte deg av personlig og fleksible tjenester samt mange verdifulle tilbud og fordeler. Du kan også nyte godt av fordelene til andre Oneworld selskaper.

Som passasjer hos oneworld blir ønskene dine innfridd i hele verden. Din status som stamkunde godtas av alle medlemsselskapene. Og du har krav på en rekke fordeler i henhold til følgende oneworld-nivåer, uansett hvilken klasse du flyr på.

Se etter oneworld Priority-logoen på skilt på flyplassen, og følg dem til nivåprivilegiene dine.

  • Gå til www.oneworld.com. for å se hvilket nivå i hvert av oneworld-flyselskapenes bonusprogram som tilsvarer oneworld Emerald, Sapphire og Ruby.
  • Innsjekkingsskranke og lounge for passasjerer på første klasse og business-klasse er ikke tilgjengelig på alle flyplasser. På Sao Paulo Guarulhos har ikke Ruby-kortinnehavere tilgang til prioritert innsjekking på business-klasse. Tilgang til prioritert innsjekking på første klasse er heller ikke tilgjengelig på Sao Paulo Guarulhos.
  • Tilgang til foretrukne eller reserverte seter skjer i samsvar med reglene til flyselskapet som betjener flyreisen.
  • Prioritert bagasjelevering er ikke tilgjengelig på flyreiser som betjenes av British Airways.
  • Ekstra bagasje-fordelene er forskjellige for medlemmer på Sapphire- og Emerald-nivå, og de gjelder ikke for British Airways-billetter med «kun håndbagasje». På innenlandsruter i Chile som betjenes av LAN Airlines, kan Sapphire-kortinnehavere sjekke inn opptil to kolli med en samlet vekt på opptil 23 kg.
  • Ekspresskøer er tilgjengelig på utvalgte flyplasser. Hvis du vil ha mer informasjon, se www.oneworld.com/fast-track.
  • oneworld-fordelene gjelder kun for passasjerer på ruteflyreiser som både markedsføres og betjenes av et oneworld-flyselskap (markedsføres betyr at det må være et rutenummer fra et oneworld-flyselskap på billetten din).
  • Unntak kan forekomme. Se www.oneworld.com/ffp/oneworld-benefits for mer informasjon om fordeler.
  • airberlin, American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LAN, Malaysia Airlines, Qantas, Qatar Airways, Royal Jordanian, S7 Airlines, SriLankan Airlines, TAM Airlines og oneworld er varemerker som tilhører hvert enkelt selskap. TAM Airlines (Paraguay) er for tiden ikke en del av oneworld.

%d bloggere liker dette: