Flyselskap

Nå får du veganermeny om bord hos SAS

veganermeny

 

SAS fortsetter sitt arbeid for en mer bærekraftig reise. Det prisbelønte matkonseptet New Nordic by SAS videreutvikler sesongmenyer og måltider basert på lokale ingredienser. I to uker fra og med 9. november blir veganermenyen servert om bord som en test i markedet.

Leverandørene av ingrediensene til New Nordic by SAS-konseptet holder produktene så frie for unødvendige tilsetningsstoffer som mulig. De er opptatt av kvalitet og ønsker å servere et best mulig måltid.

– Bærekraft er et hovedfokus for SAS, og sammen med en økende interesse for plantebasert mat i samfunnet, er det viktig å kunne teste et veganermåltid i vår meny.

Karl Sandlund, Executive Vice President Commercial.

Monocle Travel Top 50 5 mulige stjerner sommermeny

Veganermeny ombord

I testperioden er nedenstående meny tilgjengelig for SAS Plus-passasjerer på over 4000 kortdistansereiser på 80 minutter eller mer:

Timianristet Hällestad-sopp med hvetesalat smakstilsatt med linse og bete, samt svarte bønner fra Öland, i tillegg til skivede rødbeter og humus fra gule Vretärt-erter fra Bjärlösa. Dette serveres med persillevinaigrette og eddikristet bokhvete.

I testperioden skal to tonn håndplukket økologisk sopp – sjampionjong, portobellosopp og blågrå østerssopp – være del av et eksklusivt måltid som serveres i den innovative og prisvinnende kuben fra SAS.

SAS er Nordens største børsnoterte fly- og reisekonsern og tilbyr flyreiser med utgangspunkt fra Nord-Europa. Scandinavian Airlines flyr internt i Skandinavia og til og fra destinasjoner i Europa, Nord-Amerika og Asia. SAS er medlem og en av grunnleggerne av verdens største flyallianse – Star Alliance – og kan sammen med 27 partnere tilby over 1300 reisemål i 192 land.

%d bloggere liker dette: