Flyselskap

Qatar setter inn Airbus A380 ved Frankfurt

Qatar setter inn Airbus First Class

Fra sommer programmet endrer Qatar Airways en av de daglige avgangene fra Frankfurt til Doha. Airbus A380 settes inn i trafikk mellom den tyske metropolen og Doha, Qatar.

Fra 31. mars vil Qatar Airways endre en av frekvensene med  daglig avreise fra Doha til Frankfurt. Totalt vil dette gi to daglige forbindelser mellom de to byene – eller 14 avganger per uke.

Rute Fra Til Avgang Ankomst Flytype
QR069 DOH FRA 0135 0710 77W
QR067 DOH FRA 0805 1340 388

Airbus A380 som er produsert av flyprodusenten Airbus, også kjent under kallenavnet «superjumbo», er verdens første jetdrevne passasjerfly med to komplette passasjerdekk pluss et underliggende godsdekk.

Airbus A380 hadde sin første kommersielle flyvning for Singapore Airlines den 25. oktober 2007 fra Singapore til Sydney. Flyet ble lansert under en seremoni i Toulouse den 18. januar 2005 og første flyvning fant sted den 27. april 2005.

Qatar Airways mottok sin første A380 i 2012. Dette er det eneste fly typen i flåten hvor man kan nyte Qatar Airways First Class.

Denne bildekrusellen krever javaskript.


  • Er du glad i å reise  ? – få de beste tilbudene – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .

Samtidig øker selskapet kapasiteten på ruten ved å sette inn en Airbus A380 på en av de to daglige avgangene. Ønsker du å teste flytypen A380-800 er det gode forbindelser fra Oslo Lufthavn – du kan fly med SAS eller Lufthansa til Frankfurt.

First Class

Transfer ved Hamad International Airport

Ved transitt gjennom Qatar Airways 5-stjerners hub, Hamad International Airport i Doha, kan passasjerer som reiser fra Oslo nyte en komfortabel og effektiv transitt. Den moderne flyplassen har mer enn 40.000 kvadratmeter med butikklokaler og restauranter, inkludert mer enn 70 detaljhandel og 30 serveringssteder. I tillegg til et 25-meters svømmebasseng, treningsstudio, hotell og spa.

Flyplassen ble akkurat kåret til 6. beste i verden av Skytrax.

Premium-passasjerer kan også nyte to prisbelønte lounger – Al Safwa First Lounge og Al Mourjan Business Lounge. Førstnevnte er verdens første flyplass lounge som har vunnet Seven Star First Lounge Award av Seven Stars Luxury Hospitality og Livsstil Awards, kjent som «Oscar Luxury».

Qatar setter inn Airbus A380

Fra vinterhalvåret vil Qatar Airways dermed trafikkere ruten mellom Doha og Frankfurt med Boeing 777, og en daglig med Airbus A380.

%d bloggere liker dette: