Bonus Program Flyselskap

Eurobonus Silver medlemmer ekstra fordeler

Eurobonus Silver medlemmer ekstra fordeler

Medlemmer av SAS EuroBouns programmet med Sølv eller Silver status har noen hyggelig uker å se frem til.

Når du reiser med SAS i perioden 17. desember – 6. januar, vil alle EuroBonus Silver medlemmer nyte SAS Fast Track, SAS Lounges, og nå også SAS High Speed WiFi der det er tilgjengelig!

Som EuroBonus Sølv-medlem flyr du i ren komfort mens du sakte, men sikkert kryper opp mot det neste EuroBonus-nivået – og mot drømmereisen eller en ny bonus. Husk at medlemsnummeret ditt må registreres på turen for at du skal kunne bruke fordelene.

Hvordan blir man EuroBonus Silver ?

Du oppgraderes til EuroBonus Sølv hvis du har oppnådd følgende innen en periode på tolv måneder:

Eurobonus Silver medlemmer ekstra fordeler

I det ovennevnte tidsrommet, altså i nesten 3 uker får sølv medlemmene “nesten” gull fordeler. EuroBonus Gull hjelper deg med å få det meste ut av reisen. Du får alle fordelene til Sølv samt ekstra tjenester, fordeler og spesialtilbud som gjør livet mye bedre. Husk at medlemsnummeret ditt må registreres på turen for at du skal kunne bruke fordelene.

SAS Lounge

SAS fast-track

  • Ta raskeste rute gjennom sikkerhetskontrollen med SAS Fast Track når du reiser med SAS, Star Alliance eller Widerøe.
  • Du kan ta med en venn eller opptil fire familiemedlemmer (ektefelle/partner/foreldre og egne barn) gjennom SAS Fast Track i Stockholm, Gøteborg, Oslo og København. Gjelder når alle reiser på samme flygning.

Neste generasjon SAS Lounge

 SAS Lounges

  • Slapp av, jobb og nyt mat og drikke i SAS-loungene når du reiser med SAS, Star Alliance eller Widerøe.
  • Du kan ha med deg en venn eller opptil fire av dine nærmeste familiemedlemmer (ektefelle/partner/foreldre og egne barn) inn i SAS-lounger når du og familien din reiser med SAS, Star Alliance eller Widerøe.