Flyselskap

SAS: Travelers deals tilbud på SAS Plus

Travelers deals

Ikke et vondt ord om jul og nyttår, men nå kommer høydepunktet for oss som vil reise.

sas.no har selskapet tatt fram masse reiser til fantastiske priser, så nå kan du fylle reisekalenderen med alt du ønsker helt fram til høsten. Bestill f.eks. til London eller til andre reisemål over hele verden.

Nå kan du også reise i SAS Plus for 200,- ekstra i Skandinavia og for 300,- ekstra i Europa.

Ønsker du noe ekstra? Velg SAS Plus, og du får mer plass til å strekke på beina samt et bredere sete med justerbare hode- og fotstøtter på langdistanse-ruter. Du vil også nyte mange av fordelene til SAS Business, som f.eks. tilgang til SAS lounge, SAS Fast Track og god mat og drikke om bord. Og du kan sjekke inn to kolli på opptil 23 kg hver.

Reiseperiode: 1. februar – 31. oktober 2019*
Bestill senest: 14. januar.

Priseksempler – Travelers deal

  • Norge:

 

  • Europa:

@peterfox.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Det lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype. Hvis du reiser ofte med  SAS, kjenner du sannsynligvis produktet godt. Likevel kan det være lurt å holde seg oppdatert, siden vi alltid legger til nye tjenester og løsninger for å gjøre reisen din enda bedre. Her er et par ting det kan være nyttig å vite om å reise med SAS.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .

%d bloggere liker dette: