Flyselskap

Widerøe feirer det nye året – du får gunstige priser

Widerøe feirer det nye året

Widerøe feirer det nye året med å legge ut selskapets laveste priser for salg. Nå lønner det seg å bestille flybilletter til vår, sommer og høst!  

Reiseperiode: 1. mars – 31. oktober 2019
 
Priseksempler fra Oslo, Gardermoen: 
  • Røros fra 399,-
  • Gøteborg fra 599,-
  • Florø, Førde, Sandane, Sogndal og Ørsta/Volda fra 599,-
  • Brønnøysund, Mo i Rana og Sandnessjøen fra 999,-
  • Leknes og Svolvær fra 999,-
Priseksemplene er Economy light uten bagasje.  Skal du reise med bagasje anbefaler vi Economy-billetter for bare 100,- i tillegg.
Vær rask, det er begrenset antall seter og de billigste billettene blir solgt først!   Merk at det kan være begrenset tilgang på de billigste billettene ved høytider og i andre perioder med ekstra mye reisevirksomhet.
Bestill senest søndag 6. januar kl 23:59

EuroBonus

EuroBonus-poeng kan opptjenes og brukes på alle Widerøes direkteruter* i inn- og utland.  Unntaket er «anbudsrutene». Anbudsreglene til Samferdselsdepartementet forbyr både opptjening og uttak av bonuspoeng på anbudsstrekninger. Mange lurer på hvorfor ikke Widerøe også kan åpne for bruk av EuroBonus-poeng på disse strekningene. Grunnen til dette er at anbudsrutene er ruter som Widerøe flyr på oppdrag fra staten. Det er med andre ord staten ved Samferdselsdepartmentet som setter disse begrensningene.

Widerøe VISA – Opptjen poeng på hele Widerøes rutenett

Kredittkortet gir brukerne muligheten til å opptjene SAS EuroBonus Ekstrapoeng på alle sine flybestillinger, anbudsruter inklusive, i tillegg til ved annen bruk. Widerøe-kortet inkluderer en app som hjelper brukerne å holde god kontroll, samt tilgang til Tryg Legehjelp.

Siden september har Monobank og Widerøe gjennomført en førlansering blant Widerøes mer enn 3000 ansatte. Widerøeansatte har kunnet anskaffe seg det nye kredittkortet og ta dette i bruk. Erfaringer blant de ansatte og deres tilbakemeldinger har gitt Monobank muligheten til å tilpasse og spisse produktet som nå er tilgjengelig på markedet.

Widerøe-kortet gir opptil 45 dagers betalingsutsettelse og muligheten til gebyrfrie uttak i utlandet. Den brukervennlige appen som følger med gir deg muligheten til å legge til kvitteringer, tags og notater som gjør det enklere å holde god kontroll og oversikt over forbruket. Appens søkemotor lar deg enkelt finne tilbake til dine transaksjoner, blant annet ved å gi deg muligheten til å søke på teksten i kvitteringene dine. Dette er optimalt for reiseregninger eller garanti-saker.

%d bloggere liker dette: