Flyselskap

Qatar Airways styrker Sør-Afrika

Qatar Airways styrker Sør-Afrika
Foto: Qatar Airways

Qatar Airways har annonsert at selskapet vil øke antall ukentlige frekvenser til sine populære destinasjoner i Sør-Afrika fra juli 2019.

De ukentlige frekvensene til Johannesburg styrkes fra 14 til 18 fra juli, og øker til 19 i august. Ytterligere to ruter vil bli lagt til flyselskapets vinter-ruteplan. Ved utgangen av oktober 2019 vi selskapet ha totalt 21 ukentlige frekvenser.

Cape Town ruten vil også bli ytterligere styrket. Fra 27. oktober 2019 økes frekvensen fra syv til ti ukentlige rundturer.

De økte frekvensene til både Johannesburg og Cape Town gjenspeiler den økende etterspørselen etter reiser til og fra disse populære sør-afrikanske destinasjonene.

Akbar Al Baker, konsernsjef hos Qatar Airways.

Som den største byen i Sør-Afrika har Johannesburg utviklet seg til en av Qatar Airways viktigste regionale destinasjoner både for fritids- og forretningsreisende siden oppstarten i 2005. Med sin blanding av natur, kultur og dyreliv er Cape Town et annet svært populært regionalt reisemål, tilbyr en unik og minneverdig opplevelse for selskapets passasjerer.

virke Qatar Airways styrker Sør-Afrika
Foto: Pixabay.com

Sør-Afrika som turistdestinasjon

Som turist kan du bruke månedsvis i Sør-Afrika uten å få med deg alt som er verdt å se, og ikke bare på grunn av landets enorme størrelse. Her finner du alt fra moderne metropoler til flotte sandstrender, fra majestetiske fjellandskap i Drakensberg til langstrakte savanner med løver, elefanter og sjiraffer, fra regnskoger til ørken. Strekningen Garden Route mellom Mossel Bay og Storm River på sørkysten er en grønn og idyllisk rute som trekker millioner av turister. Nasjonalparken Krügerparken er et av de beste stedene på kontinentet til å se alle de store, ville dyrene.

Sør-Afrika har en bra infrastruktur. Gode hovedveier og et utbygd, rimelig og effektivt bussrute- og jernbanenett mellom de større byene. Men vær oppmerksom på at det tar lang tid; mellom hovedbyene Johannesburg og Cape Town må du regne med 18 til 22 timer. Gjør heller reisen til en opplevelse, og ikke bare en transportetappe. De fleste sør-afrikanere snakker eller forstår engelsk. De er et særdeles vennlig, hjelpsomt og gjestfritt folkeslag som får deg som turist til å føle deg velkommen i deres storslagne og vakre land. De aller fleste besøkende forlater Sør-Afrika med et ønske om en snarlig retur.