Flyselskap

Thai Airways beklager problemene

thai Thai Airways beklager problemene
Foto: Thai Airways

Thai Airways har flere tusen passasjerer strandet i Bangkok lufthavn – Suvarnabhumi (BKK). Bakgrunnen er at flyplassen tidvis var stengt onsdag og torsdag på grunn av nedstenging av luftrommet over Pakistan og nord India.

Jeg vil først og fremst beklage til alle passasjerene for problemene og uroen denne situasjonen har forårsaket.

Ploypailin Pamon-Montri, daglig leder for Thai Airways i Norge, til Dagbladet.

Denne uken stengte Pakistan luftrommet som følge av opptrappingen i konflikten med India. Thai Airways kansellerte alle sine avganger. Fredag åpnet luftrommet igjen, men etterslepet av problemene er betydelig, ifølge avisen.

Ploypailin Pamon-Montri sier flyselskapet gjør sitt ytterste for å få alle strandede passasjerer hjem.

Thai Airways beklager problemene – setter i A380

Thai Airways beklager problemene
Thai Airways – Airbus A380 – superjumboen. Foto: Thai Airways.

Vi har satt opp ekstra ekstra avganger til og fra Frankfurt i dag, og vil sette inn større fly i morgen søndag, for å frakte flere strandede passasjerer hjem.

Selskapet overfører også passasjerer til andre flyselskaper, uavhengig om de er allianse-partnere  eller ei. Lørdag ettermiddag har Thai Airways fortsatt rundt 200 passasjerer som skal hjem til Europa. De norske passasjerene skal utgjøre en liten del av disse i følge Pamon Montri.

Om Thai Airways

Thai Airways er Thailands nasjonale flyselskap. Ombord er både mat og drikke inkludert. Også 23 kg bagasje er uten tillegg i prisen. Thai Airways har en av bransjens beste seteavstand i Economy Class, noe som gjør at du sitter behagelig selv om du skulle være en høy person. Dessuten har Thai Airways sine Boeing 777 (som de benytter fra Skandinavia) 9 seter i bredden, hvor de fleste andre selskaper nå har 10.

1 comment

Comments are closed.