Bonus Program Flight Deals Flyselskap

SAS: Right now, travelers deals

travelers deals

Akkurat nå har SAS kampanje på alle destinasjonene i selskapets nettverk. Dersom du bestiller innen torsdag 21. mars 2019. Det er duket for gode Travelers Deals. 

tavelers deals

Nå har vi fantastiske priser til alle våre destinasjoner. Velg blant mange spennende reisemål i Skandinavia, Europa, USA og Asia.  Husk at du alltid har 24 timers åpent kjøp når du bestiller på sas.no.

Bestill innen torsdag 21. mars 2019.

Reiseperiode: Skandinavia og Europa: 22/4 2019–31/1 2020 | USA og Asia: 20/8 2019–28/2 2020 (unntatt perioden 19/12 2019–7/1 2020)

Hvis du bestiller på nettsiden til SAS, kan du få full refusjon innen 24 timer etter bestilling. Hvis du bestiller mindre enn 24 timer før avgang, kan du få refusjon opptil 12 timer før avreise. Du kan avbestille reisen ved å bruke lenken i bestillingsbekreftelsen eller på nettsiden til SAS.


@frequentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Det lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrense.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Instagram konto: @kvandalphotos – Scandinavian Airlines Ireland (SAIL) A320 neo (EI-SIG).