Bonus Program Credit cards

Kjøp ny QLED-TV få 30 000 SAS EuroBonus-poeng

QLED TV

Kjøp ny QLED-TV Få 30 000 SAS EuroBonus-poeng. Er dette et reelt godt tilbud eller bare et kjøp av poeng ?

Poengene tilsvarer en tur/retur reise til utvalgte destinasjoner i Europa, skatter vil bli lagt til. For å kvalifisere deg til poengsummen, registrer du SAS Eurobonus kortnummer ved kassen.* Gyldig fra 2019-03-25 til 2019-04-30.

Regelmessig dukker det opp tilbud for medlemmer av SAS EuroBonus på hjemmesidene til SAS. Denne gangen er det elektronikk produsenten Samsung som tilbyr inntil 30 000 SAS Eurobonus ekstrapoeng ved kjøp av en QLED 2019 TV. Prisene på forbruker elektronikk i Norge har falt ganske markant i pris den senere tiden. Om dette skyldes konkurransen mellom kjedene, eller lavere produksjonskostnader, skal vi ikke ta stilling til.

QLED-TV på tilbud

Foto: Skjermdump fra www.samsung.com/no

 

Inngangsprisen – eller price entry level som ofte benyttes i markedsføring er på NOK 7 990. Det gjelder en 43 tommers 4K UHD tv fra produsenten Samsung. Hva koster apparatet andre steder, og er det verdt pengene i kampanjen ? Vi har tidligere dokumentert hva ekstrapoeng hos SAS EuroBonus koster. Ved en kjapp test på internettet, finner vi en tilsvarende 4K UHD tv hos Elkjøp til NOK 9 990. Vennligst bemerk følgende:

Jeg er ikke TV-spesialist. Det er ikke lett å skille de ulike TV-ene fra hverandre i produktjungelen, og størrelsen er ofte viktigst for tv valget.

Skjermdump – Elkjøp torsdag 28-03-2019.

 

Elkjøp tilbyr tilsynelatende tilsvarende TV for NOK 9 990. Med andre ord kan man først av alt spare NOK 2 000, og i tillegg motta 30 000 SAS EuroBonus poeng, som jeg helt uoffisielt har gitt en verdi mellom NOK 0,05 – 0,10 avhengig av uttaket. Ved laveste beregning av verdi, gir kampanjen en ytterligere rabatt på NOK 1 500, på høyeste beregning kan man oppnå en rabatt på NOK 3 000, i tillegg til besparelsen mot Elkjøp.

Size Isn’t Everything

Ved dette tilbudet er det faktisk mest lønnsomt og kjøpe den minste TVen. Rabatten avtar, og bonus opptjeningen blir dårligere per tomme tv.

Foto: Oslo Museum

QLED TV – betingelser

* Akkurat nå får du 30 000 SAS Eurobonus-poeng ved kjøp av QLED 2019. For øvrige produkter får du 30 EuroBonus-poeng per 100 kr du handler for. SAS Eurobonus-poeng kan ikke registreres i etterkant. Poengene for kjøpet blir tilgjengelige på EuroBonus-kontoen din 40 dager etter at ordren din har blitt sendt fra oss. Hvis du returnerer et produkt, mister du poengene fra kjøpet. Kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter på samsung.com.

 

@frequenflyer.no anbefaler alltid å betale kjøpet med et kredittkort som gir bonus-opptjening hos SAS eller annen partner.

Betaling av TV hos Samsung

Vi kan anbefale å betale kjøpet med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle kjøp, dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt avhengig av korttype.