Bonus Program Credit cards Flight Deals Flyselskap

Årets beste eggejakt starter lørdag 13. april 2019

Årets beste eggejakt

Palmelørdag smeller nettstedet frequentflyer.no i gang med årets beste eggejakt. Vi hadde tenkt å navngi tittelen årets råeste eggejakt, men endte på beste…. 

Hver eneste dag fra lørdag 13. april 2019 (Palmelørdag) og frem til mandag 22. april 2019 driver vi eggejakt på nettstedet frequentflyer.no. Vi skal dele ut mange flotte premier fra kjente og kjære flyselskaper som vi daglig omtaler i både positiv og mer kritisk maner.

Årets beste eggejakt
Foto: Pixabay.com

Hvorfor ikke råeste eggejakt ?

Salmonella i rå egg er en fare i andre land i verden. Norge er sammen med Sverige, Finland og Danmark i en særstilling når det gjelder fravær av salmonella i egg.

Dette må du huske når du vurderer i ha i deg et rått egg, også om du kjører det til en super-sunn smoothie.

Alle egg du kjøper i lukket kartong, altså eggkartong med lokk på, er garantert frie salmonella. Kjøper du et stort brett med egg, gjelder ikke samme garanti.

Hva som kom først ?

Svaret på det eldgamle, forslitte spørsmålet om hva som kom først, høna eller egget, er «enkelt», og følgende forklaring ble gitt NRK-programmet Newton for noen år siden:

Den fuglen som la det første hønseegget, var ikke selv en ordentlig høne, men en «nesten-høne». Før egget ble lagt, skjedde det imidlertid en ørliten forandring i arvestoffet inne i egget. Dette gjorde at kyllingen/den nye fuglen ble bitte litte grann forskjellig fra foreldrene — men nok til å kalle den en høne.

Dag Dolmen, Biolog hos NTNU

Årets beste eggejakt
Foto: Choice Hotels

 

Regler som gjelder i  Årets beste eggejakt

  • Frequentflyer.no eggejakt er helt gratis. Hver dag i påsken trekkes en eller flere vinnere. Vinneren får direkte beskjed på e-post og offentliggjøres på våre resultatside. Dersom vinneren ikke har besvart vår e-post innen 7 dager, mister han/hun retten til premien.
  • For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra frequentflyer.no
  • Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev. Du mottar en lenke som er vedlagt i samtlige e-poster du mottar fra oss.
  • Alle premier er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.
  • Frequentflyer.no forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller sabotere konkurransen.
  • Vinneren trekkes via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på hjemmesiden og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen.