Flyselskap

Qatar setter inn Qsuite på ruten Doha-Auckland

Qsuite på ruten Doha-Auckland
Qsuite 6J om bord på A7- BED. Foto fra inaugural flight QR 007 / 24 JUN 2017.

 

Qatar Airways setter inn sitt signatur produkt Qsuite på ruten mellom Doha, Qatar og Auckland, New Zealand. Frem til høsten 2018 var dette verdens lengste flyrute, men er nå passert / slått av Singapore Airlines på ruten SQ21 mellom Singapore og Newark.

verdens lengste Qsuite på ruten Doha-Auckland
Grafisk fremstilling av ruten mellom Doha og Auckland. gcmap.com

I tillegg til at alle nye fly blir levert med med det “nye” produktet har flyselskapet også jobbet med ettermontering av de nye setene på sine eksisterende fly. Qsuites er tilgjengelig på utvalgte Boeing 777-300ERs,  utvalgte Boeing 777-200LRs, og  utvalgte Airbus A350-900s, og alle Airbus A350-1000 maskinene.

Boeing 777-200LR, som er Qatars fly med lengst rekkevidde finnes det bare ni av i selskapets flåte. De flyr på  noen av Qatars aller lengste ruter. For eksempel flys Qatars rute til Auckland, Doha, Houston, Los Angeles og São Paulo (med videre forbindelse til Buenos Aires) av 777-200LRs.

48-timers Verdens lengste
Qatar Airways Boeing 777-200LR fotografert ved Frankfurt.

Hittil har syv av de totalt ni 777-200LR blitt ombygd med Qsuites.  I dag tilbyr selskapet vanligvis Qsuites på sine flyreiser til Doha, Houston, Los Angeles, São Paulo og Buenos Aires.

Merkelig nok er ruten mellom Doha og Auckland en av de siste 777-200LR-ruten med Qsuites.

Qatar Airways har nå endelig oppdatert sitt setekart for å reflektere når denne ruten vil få Qsuites.

Qsuite på ruten Doha-Auckland

Qatar Airways vil  tilby Qsuites på deres Doha til Auckland fly annen hver dag fra 15. mai 2019, og daglig fra 31. mai 2019.

Qsuite på ruten Doha-Auckland

QR920 Doha til Auckland forlater Doha klokken 02:35 og lander i Kiwi-riket 04:05 om morgenen.
QR921 Auckland til Doha forlater New Zealand 14:25  og lander i Qatar  klokken 23:15

Qsuite er patentert av Qatar Airways, og har bransjens aller første dobbeltseng tilgjengelig i Business Class. Utstyrt med skyvedørs paneler som lar seg stue bort. På den måten kan  passasjerene i tilstøtende seter kan lage seg sitt eget private rom. Justerbare paneler og bevegelige TV-skjermer på fire midtseter tillater kolleger, venner eller familier som reiser sammen for å forvandle sin plass i en privat suite, slik at de kan jobbe, spise og sosialisere sammen. Disse nye funksjonene gir den ultimate og tilpassede reiseopplevelsen. Og den gjør det mulig for passasjerene å skape et miljø som passer sine egne unike behov.