Flyselskap

Påske onsdag: Vinn en Qatar Airways toalettmappe fra Brics

Qatar Airways toalettmappe fra Brics

Da åpner vi femte eggeluke i frequentflyer.no – eggejakt. Du kan i dag være med i trekningen, og vinne en Qatar Airways Business Class toalettmappe fra Brics.

Den nye amenity kit-kolleksjonen fra Qatar Airways omfatter design og innhold for både mannlige og kvinnelige reisende, og inneholder hudpleieprodukter fra Castello Monte Vibiano Vecchio. Av hudpleieprodukter finner vi leppepomade, fuktighetsgivende ansiktsspray og anti-aging fuktighetskrem for reisende i business class.

Fra midnatt, lørdag 13. april (Palmelørdag ⇔ Palme Lørdag) starter vi en ganske kul påske-give-away-konkurranse. Hver eneste dag fra lørdag 13. april 2019 og frem til 2. påskedag 2019 (22. april 2019) skal vi dele ut ganske så mange flotte «Airline-give-aways».

Delta i eggejakten

Premien er sponset av Qatar Airways i Norge. Vi sender en stor takk til dere, og ønsker dere en flott påske.

 

Regler som gjelder for å kunne vinne en Qatar Airways Business Class toalettmappe fra Brics

  • Deltakelse i Frequentflyer.no eggejakt er helt gratis. Hver dag i påsken trekkes en eller flere vinnere. Vinneren får direkte beskjed på e-post og offentliggjøres på vår resultatside. Dersom vinneren ikke har besvart vår e-post innen 7 dager, mister han/hun retten til premien.
  • For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra frequentflyer.no
  • Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev. Du mottar en lenke som er vedlagt i samtlige e-poster du mottar fra oss.
  • Alle premier er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.
  • Frequentflyer.no forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller sabotere konkurransen.
  • Vinneren trekkes via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på hjemmesiden og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen.