Flyselskap

Skjærtorsdag: Vinn et par Bose QC35-2

 

Bose QC35-2
Foto: Pixabay.com

 

Da åpner vi sjette eggeluke i frequentflyer.no – eggejakt. Du kan i dag være med i trekningen, og vinne et par med verdens beste hodetelefoner Bose QC35.

La det være sagt med en gang: Bose QuietComfort 2 (QC2) er ikke et hodesett for folk flest. QC2 er skremmende komfortabelt. Hvorfor lager ikke alle produsentene hodesettene sine slik? Du merker knapt at du har det på, og kan sitte med det i timevis, uten å bli verken klam, svett eller sår.

Vinn et Bose QC35
Foto: Bose

Både overflaten på selve klokkene, samt innsiden av bøylen, er dekket av behagelig, sort skinn. Dette er igjen dempet med myke, behagelige puter under. Så komfortablet er settet at vi ofte bare satt med det på uten å høre på musikk, bare for å stenge lyden ute.

Fra midnatt, lørdag 13. april (Palmelørdag ⇔ Palme Lørdag) starter vi en ganske kul påske-give-away-konkurranse. Hver eneste dag fra lørdag 13. april 2019 og frem til 2. påskedag 2019 (22. april 2019) skal vi dele ut ganske så mange flotte «Airline-give-aways».

 

Regler som gjelder for å kunne vinne en Bose QC35 2

  • Deltakelse i Frequentflyer.no eggejakt er helt gratis. Hver dag i påsken trekkes en eller flere vinnere. Vinneren får direkte beskjed på e-post og offentliggjøres på vår resultatside. Dersom vinneren ikke har besvart vår e-post innen 7 dager, mister han/hun retten til premien.
  • For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra frequentflyer.no
  • Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev. Du mottar en lenke som er vedlagt i samtlige e-poster du mottar fra oss.
  • Alle premier er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.
  • Frequentflyer.no forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller sabotere konkurransen.
  • Vinneren trekkes via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på hjemmesiden og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen.