Bonus Program

Bytt til Talkmore og få hele 1 000 CashPoints!

Jemen bytt til talkmore

Bytt til Talkmore i dag, så får du 1000 CashPoints til reise med Norwegian. 1000 CashPoints = 1000 NOK = tur til New York.

Fordels- og lojalitetsprogrammet Norwegian Reward har i samarbeid med mobiloperatøren TalkMore et godt tilbud. Dersom du bytter til Talkmore i dag, eller frem til 31. mai 2019, vil du motta 1000 CashPoints. I skrivende stund er dette også prisen på en enveis billett med Norwegian fra Oslo til New York.

 • 1 000 CashPoints ved ny bestilling.*
 • 3 % CashPoints på all din mobilbruk.

Bytt til Talkmore

Hva er egentlig CashPoints?

CashPoints er som penger. 1 CashPoint = 1 krone. Les vår komplette guide til Norwegian Reward her.

Bank Norwegians VISA kort har ingen uttaksgebyr

Betaler du med et Bank Norwegian kredittkort – blir avtalen enda bedre.

Glad nyhetKredittkortet fra Bank Norwegian har flere fordeler. Du tjener også opp såkalte «CashPoints» ved all bruk, inkludert kjøp av drivstoff, og du kan benytte disse opptjente poengene til å kjøpe flybilletter på Norwegian.no. Kortet er også det eneste kredittkortet man kan betale med ved kjøp på norwegian.no, uten å måtte betale kredittkortgebyr.

Kortet har reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens transportkostnader med kortet. Om du i tillegg ønsker helårs reiseforsikring med dekning for hytteturer, dagsturer o.l. får du 10% rabatt på dette som eier av kortet.

Om Norwegian Reward

I dag har Norwegian Reward 9,3 millioner medlemmer, hvorav 1,9 millioner er fra Norge. Hver gang man bestiller en reise med Norwegian, eller benytter tjenester fra Norwegian Reward sine partnere, tjener man CashPoints som kan brukes til å betale for flybilletter eller andre Norwegian-produkter som FastTrack, bagasje eller setereservasjon. Dersom man i tillegg bruker kredittkort fra Bank Norwegian kan man tjene CashPoints på alt man handler. Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler som rabatter og ekstra CashPoints når man bestiller leiebil, hotell og andre tjenester.

Bytt til Talkmore – det med liten skrift:

 • Må bestille enten Fritt +EU 2, 4, 6, 8 eller 15 GB innen 31.mai 2019.
 • Tilbudet gjelder overføring av ditt nummer fra en annen operatør.
 • Husk å legge inn Reward-nummeret ditt i bestillingsløpet.
 • 1 000 CashPoints utbetales kun en gang pr Reward-nummer. (Dette gjelder også ved overføring av flere nummer, med bruk av samme Reward-nummer).
 • Nummeret kan ikke flyttes over på samlefaktura (familierabatt) eller endres, før det har gått to måneder etter at du tegnet ditt abonnement.
 • Tilbudet gjelder både med fakturabetaling og kortbetaling.
 • Det er ingen bindingstid på abonnementene, men dersom du avbestiller før andre faktura er betalt vil du ikke få 1 000 CashPoints.
 • Du velger selv om du vil motta ditt nye SIM-kort i posten eller hente selv samme dag på hos Narvesen/7-Eleven eller Shell/7-Eleven. Les mer om SIM-i butikk her
 • Tilbudet varer til og med 31. mai 2019 og gjelder kun nye kunder. Normal opptjening er 500 CashPoints.

Om Talkmore

Med Talkmore får du billige mobilabonnement med full Telenordekning, tilpasset ditt behov. Vi er opptatt av å gjøre det enkelt for deg som kunde, og tilby de mest attraktive mobilabonnementene på pris, service og dekning.