Bonus Program Credit cards Flyselskap

Årets beste juli kalender ? Norwegian Rewards og Vipps

juli kalender

Vipps elsker jula, vi klarer ikke vente! Derfor – tadaaa – feirer vi jul i juli også. Fra 1. til 24. juli kan du våkne til råe tilbud fra stoore og små nettbutikker med Vipps. Konkurranser blir det også! Over snittet glad i stæsj, goodiebags, pakker og jul? Da er du klar for knallharde julitilbud!

Over 3,3 millioner nordmenn har nå lastet ned Vipps. Vipps gjør det befriende enkelt å betale og ta betalt, du trenger ingen bankterminal eller kontanter og pengene får du rett inn på konto. Vipps har ingen etableringsgebyr eller abonnementspris, du betaler kun for bruk av Vipps.

Bank Norwegians VISA kort har ingen uttaksgebyr

Bli med på årets beste kalender !

Kortet har reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens transportkostnader med kortet. Om du i tillegg ønsker helårs reiseforsikring med dekning for hytteturer, dagsturer o.l. får du 10% rabatt på dette som eier av kortet.

Av andre fordeler er det verdt å nevne at du får dekket ekstrautgifter til nye flybilletter (inntil 5 000 kr per reisende, opptil 20 000 kr for en familie) hvis en flygning du har betalt med Norwegian-kortet er forsinket slik at du ikke rekker forbindelsen din.

Norwegian har også et eget rewardsystem hvor du kan tjene cashpoints på kjøp i en rekke butikker. Du kan laste ned et nettlesertillegg som forteller deg i hvilke nettbutikker du kan handle og tjene opp cashpoints.

juli kalender

Kortet kan bestilles her.

 

CashPoints med Norwegian-kortet

Beste Kredittkort for Lojalitetsprogram – Europa og Afrika – Freddie Awards 2019

Bank Norwegian har det perfekte kortet til både reise og til hverdags. Til daglig sparer du opp CashPoints som du kan enten hel- eller delbetale reiser med hos Norwegian. Når du er på reise har kortet en rekke fordeler for deg:

  • Ingen årsavgift på kredittkortet
  • Gratis minibankuttak i utlandet
  • Du får 250 CashPoints i velkomstbonus etter første bruk
  • CashPoints på varekjøp​
  • 4 % CashPoints på LowFare-billetter hos Norwegian*
  • 10 % CashPoints på Flex-flybilletter hos Norwegian*
  • Inntil kr 100 000 i kreditt
  • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert

Inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Nominell rente ved utsatt betaling: 20,49 % per år.

Dersom du velger å utsette eller dele opp betalingen utover dette påløper det renter. Eks. ved utsatt betaling: Eff 23,1 %, 15 000 o/12 mnd, kostnad 1 764. Totalt: 16 764
Bank Norwegian tilbyr også forskjellige former for lån, bla lån til reise. Dersom du ønsker kan du lese mer om dette hos Bank Norwegian.