Credit cards Flyselskap SAS EuroBonus

Motta 30 000 ekstrapoeng i velkomstgave

velkomstgave

Motta 30 000 Eurobonus ekstrapoeng i velkomstgave med American Express Premium dersom du bestiller innen 11 juli 2019.

Det er to typer poeng du kan tjene opp:

  • Grunnpoeng: Ved flyreiser i SAS, Widerøe og reiser med flyselskaper i Star Alliance tjener du opp grunnpoeng. Disse grunnpoengene avgjør også hvilket medlemsnivå du vil være på.
  • Ekstrapoeng: Dette tjener du opp på andre samarbeidspartnere med SAS. Dette er i praksis normale rabattavtaler. Forskjellen er at rabatten gis i form av poeng i stedet for en prosentvis rabatt. Som er tilfellet med velkomstgaven.

Både grunnpoeng og ekstrapoeng kan brukes til å kjøpe flyreiser i SAS, Widerøe og i Star Alliance. Det kan også brukes på å kjøpe andre produkter og tjenester med samarbeidspartnere.

Poengene varer i fire år. Når du bruker poeng er det de eldste som brukes først.

SAS EUROBONUS EKSTRAPOENG

Få Ekstrapoeng for hvert kjøp og kom nærmere din neste bonusreise!

15 Ekstrapoeng per 100 kr.√ 30 Ekstrapoeng per 100 kr når du kjøper flybilletter på sas.no.

barberer velkomstgave

Companion ticket

Betal bare halvparten så mange poeng for en valgfri EuroBonus-reise i hele verden, én gang i året!

Gjelder for opptil to personer med SAS Beste pris eller Star Alliance når du handler for 150 000 kr i et kalenderår. Når du handler for 150 000 kr i et kalenderår, får du muligheten til å bestille en valgfri EuroBonus-reise for halvparten så mange poeng med SAS Beste pris for opptil to personer.

Ekstra reiseforsikring

Betal reisen med SAS Amex Premium og få en beskyttelse som kompletterer dine øvrige forsikringer, uten egenandel, for deg og din familie.

Når du betaler reisen med ditt SAS Amex Premium, gir vår reiseforsikring kompletterende beskyttelse til dine øvrige forsikringer, slik at du, din ektefelle/samboer og hjemmeboende barn under 25 år kan føle dere ekstra trygge på reisen. Forsikringen er dessuten uten egenandel.

Ta en gratis test for å se om du kvalifiserer her.

Vilkår – velkomstgave

Tilbudet gjelder når du handler for minst 45 000 NOK i 3 påfølgende måneder.


Om programmet

SAS EuroBonus handler om hvilket medlemsnivå du kan oppnå, hvordan du skal tjene opp poeng, og hvordan du skal bruke dem.

SAS har et svært omfattende bonussystem der det ikke er enkelt å finne ut av hva verdien av poengene er. Når du bruker poengene avhenger verdien av hva du bruker dem på. Når du tjener opp poeng avhenger verdien av hvor mange poeng du får i forhold til prisen.

Det totale bonussystemet består av flere elementer, og kan deles inn i fire hoveddeler:

  • Opptjening av poeng på flyreiser
  • Medlemsnivå
  • Online Shopping- rabatter i en rekke nettbutikker
  • Medlemsfordeler – andre rabattavtaler