Flyselskap

Berg-Hansen sertifisert på NDC plattform

Teheran NDC plattform

Berg-Hansen er i dag sertifisert av Air France-KLM på konsernets NDC-plattform. De er den første handelspartneren som får denne statusen i Nord-Europa.

Takket være NDC får Berg-Hansen muligheten til å et rikere innhold fra Air France-KLM via en direkte forbindelse til NDC-plattformen.

Dette er en annen viktig milepæl i vår NDC-strategi, hvor målet er å levere lønnsomme løsninger og relevant innhold til kundene våre. Vi takker Air France-KLM for det som er starten på et godt samarbeid. Vi elsker partnere som ønsker å være i front, og som vil utvikle de beste produktene til reisende.

Petter Brodahl, Berg Hansen konserndirektør.

 

– Vi er stolte av denne felles milepælen med en av de største reisebyråene i Norge. NDC gir tilgang til eksklusive tilbud, baner vei for videreutvikling av mersalg gjennom distribusjon av rikt innhold og tilpassede tilbud. Dette er en viktig faktor for å forbedre vår felles kunders opplevelse, sier Barry ter Voert, Senior Vice President for salg i Europa i Air France-KLM.

NDC plattform

– Dette er et annet resultat Air France-KLM sin sterke tilstedeværelse i Norge. Vårt salgsteam jobber hardt for å utvikle en bærekraftig virksomhet, og i Norge er jeg glad for at vi kan støtte Berg-Hansen, sammen med andre handelspartnere, mot en bedre distribusjonsevne, kommenterer Halvor Gløersen, salgsdirektør for Air France-KLM i Norge.

Air France-KLM utvikler sitt NDC-tilbud og investerer i muligheter hvor partnere får tilgang til, kan bestille og selge, den ved å koble til Air France-KLM sitt NDC API (Application Programming Interface) eller ved å bruke det dedikerte Air France-KLM Agent Booking Tool, en online booking portal for reisebyråer.

Obs: NDC står for IATA New Distribution Capability

Om KLM

I 100 år har KLM Royal Dutch Airlines vært en pioner innenfor flyindustrien, og er i dag verdens eldste flyselskap som fortsatt flyr under sitt opprinnelige navn. I 2018 fløy KLM 34,1 millioner passasjerer til 162 destinasjoner verden over. I Norden flyr KLM til og fra 15 destinasjoner i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Flåten omfatter 214 fly og flyselskapet har over 33 000 ansatte. KLM-konsernet består av KLM Cityshopper, Transavia og Martinair. KLM er også medlem i global SkyTeam Alliance. Alliansen består av 20 flyselskaper, og ett nettverk som strekker seg over 1 063 destinasjoner i 173 land.

KLM har i 14 år vært topprangerte av Dow Jones Sustainability Index, som er den ledende indeksen for å måle bærekraftige foretak. Som eneste europeiske selskap flyr KLM daglig interkontinentalt med en biodrivstoff-blanding. KLM står også for omtrent halvparten av innkjøpene av biodrivstoff på markedet, og var det første flyselskapet som fløy med biodrivstoff under en kommersiell flyreise.