Article Hotel

Kortreist europeisk weekendluksus

Kortreist europeisk weekendluksus

For stadig flere nordmenn er det hotellet som blir destinasjonen – ikke reisemålet. Private Travel Lab, den nye reiseoperatøren som skreddersyr luksusturer for nordmenn, har valgt ut tre hoteller som de mener har den ultimate kombien av luksus og opplevelser.

Bo i et gammelt fort på Mallorca

Å bo på det gamle fortet Cap Rocat er en opplevelse man sent glemmer, mener Martin Dahl Jespersen, Produktdirektør i Private Travel Lab.

-Med to kilometer privat strandlinje, et nydelig SPA, en fantastisk «infinity pool» og øyas beste restaurant ønsker man knapt å forlate Cap Rocat. Hotellet er, etter min mening, akkurat nå Mallorcas lekreste og mest spennende hotell.

Cap Rocat ligger bare en femten minutters kjøretur fra Palma by, og har noen av Europas mest unike hotellsuiter. Alle har selvfølgelig egen terrasse. Her serveres også frokosten hver dag; med fokus på økologisk og kortreist mat.

Pris fra 16 000,- per person, når to reiser sammen, inkluderer fly t/r Oslo-Palma, tre netter i suite med frokost samt transport t/r Palma flyplass.

Hotelloppholdet som starter med en togtur

Oppholdet på hotell The Alpina Gstaad starter med en vakker tre-timers togreise fra Genève til Gstaad –boltreplassen for både kjendiser og kongelige.

Vel framme, kjøres du av hotellets sjåfør opp til Hotel Alpina Gstaad. Hotellet er noe så sjeldent som et nybygget lite, 5-stjerners hotell hvor «alt» er tenkt på. Med sine 56 rom er hotellet ikke stort, men rommer til gjengjeld mye. Her har du for eksempel et Six Senses SPA, to restauranter med Michelin-stjerner og kunst i verdensklasse på veggene.

Aktivitetstilbudet er det heller ingenting å si noe på; fantastisk skikjøring om vinteren, og om sommeren kan man ta beina eller sykkelen fatt i det vakre landskapet. Eller hva med å sveve over Alpene i en varmlufts ballong? På The Alpina Gstaad er alt mulig.

Pris fra 13.500,- per person, når to reiser sammen. Inkluderer fly t/r Oslo-Genève, tre netter på The Alpina Gstaad med frokost i Deluxe rom samt tog t/r fra Genève til Gstaad via Montreaux.

Kortreist europeisk weekendluksus – Golf, SPA eller polo

Da Gleneagles åpnet dørene i 1924, ble hotellet umiddelbart stedet for vakre og vellykkede. En posisjon som hotellet har beholdt snart 100 år senere. Hotellet er rangert som et av verdens 20 beste hoteller av Condé Nast Traveller, og golfbanen på Gleneagles har fått prisen som «Best Golf Resort in the World».

Ønsker man å gjøre noe mer enn å teste hotellets Michelin-restaurant eller golfbane, kan man ri, fiske eller rett og slett lære seg «the king of sports» – Polo – på hotellets egen skole.

Pris fra 11 250,- per person, når to reiser sammen, inkluderer fly t/r Oslo-Edinburgh. Tre netter på Gleneagles med frokost samt transport t/r flyplass.

Pressemelding: Private Travel Lab