Bonus Program Flyselskap

Singapore Airlines lanserer ny app

Singapore Airlines lanserer
Foto: SIA.

Singapore Airlines har lansert en ny, superrask mobil-app full av innovative funksjoner. Den nye appen er 60 prosent raskere, mer ”sømløs” og personlig med funksjoner som egen oversettelse-assistent, betaling gjennom Google Pay og en automatisk håndbagasje-måler.

Smart-telefonen er uunnværlig i 2019, og med den rette reiseappen er du få swipes unna boardingkort, viktige oppdateringer og reisetips. Alt dette, og mer til, finner du i Singapore Airlines nye app.

Vårt mål er å gi alle våre kunder en utsøkt reiseopplevelse. For mange er appen en sentral del av flyreisen, og med den nye versjonen får våre kunder en forbedret opplevelse.

Allan Hoffery, Sales and Communications Manager, Singapore Airlines Norden.

Din personlig oversetter og bagasjemåler. Her er eksempler på de nye funksjonene:

  • En oversetter-assistent som oversetter din tale til et valgt språk. Hvis man f.eks leter etter bagasjebåndet i Hanoi kan man få oversatt fra norsk til vietnamesisk; ”hvor finner jeg bagasje utlevering på Hanoi flyplass?”
  • En bildesøk-funksjon; ved hjelp av bilder søker man opp både informasjon om aktuelle destinasjoner og billettpriser. Så hvis man f.eks. ser et bilde av ”The Kuala Lumpur Tower”, og vil vite mer kan man i appen søke etter informasjon om tårnet. I tillegg kan man også søke på begivenheter og andre severdigheter i nærheten av tårnet.
  • Reiseanbefalinger; vises når man taster eller snakker inn en aktivitet som man ønsker å gjøre på stedet. Appen gir deg forslag til hva du kan gjøre, og gir deg også priseksempler.
  • En bagasjemåler som enkelt måler at håndbagasjen din ikke overskrider tillatte mål.
  • Et overblikk over dine siste søk på Singapore Airlines’ hjemmesider. Det gør det enklere og raskere å bestille neste reise.
  • Muligheten for å betale med Google Pay.

Den nye appen er tilgjengelig i Play Store (Adroid) for norske, svenske og danske brukere 7. august, og i App Store fra 17. september. Eksisterende brukere får automatisk beskjed om oppdateringen.

Singapore Airlines flyr direkte fra København og Stockholm flere ganger ukentlig. En populær rute for mange norske forretnings- og fritidsreisende som skal østover.

TripAdvisor kårer Singapore Airlines Singapore Airlines lanserer

Om Singapore Airlines

Singapore Airlines startet opp i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner. Helt siden oppstart har selskapet hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Singapore Airlines arbeider derfor kontinuerlig med modernisering og innovasjon.

I dag er selskapet det mest prisbelønte flyselskapet i verden, og ble blant annet i 2018 kåret til verdens beste flyselskap i den prestisjetunge «Travellers’ Choice Awards for Airlines».

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da lettet verdens verdens største passasjerfly – Airbus A380. I 2013 satte selskapet en ny standard for flyreiser i Premium klassene, og i 2017 lansrte Singaporer Airlines “hotellrom” i luften i First Class og dobbeltseng i Business Class om bord på sine fly av typen A380. Den 11. oktober 2018 skrev selskapet seg nok en gang inn i luftfartshistorien med premieren på verdens lengste flight fra Singapore til New York med flytypen; A350-900 ULR.

Singapore Airlines flyflåte består av 110 passasjerfly med ytterligere 119 i bestilling og opsjon. Rutenettverket omfatter 104 destinasjoner i 37 land.