Hotel

Fire Thon hoteller er frokostfinalister

 

oppskrift Fire Thon hoteller

Thon Hotels har fire hoteller som går videre til Twinings Best Breakfast-finalen hvor Norges beste hotellfrokost for 2019 kåres.

De fire hotellene er:
  • Thon Hotel Lofoten
  • Thon Hotel Stavanger
  • Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
  • Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

 Vi er kjempefornøyd med at Thon Hotel Lofoten, Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo og i Bergen, samt Thon Hotel Stavanger er finalister i år. Hvert av hotellene har gjort en formidabel innsats når det gjelder utvalg, presentasjon og service ved frokostene. Vår satsing på kortreist mat og hjemmelagde spesialiteter har vært en suksess.

Morten Thorvaldsen som er konserndirektør for Thon Hotels.

Hvert år kåres Norges beste frokost av Haugen-Gruppen og Twinings. Det er alltid spennende å følge denne konkurransen.

I 2016 tok Thon Hotel Lofoten 1. plass i Norges beste frokost-konkurransen, og i 2017 og 2018 kom Thon-hotellet på 2. plass.Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.

Twinings Best Breakfast

Norges beste frokost kåres i oktober, men før sommeren kårer vi en vinner i hvert fylke. I noen fylker er konkurransen ekstra tett, og da kan det også utstedes et «Utmerkelse for fremragende frokost», til et hotell som ikke vinner fylket sitt, men som blir med i semifinalen og har mulighet til å kvalifisere seg til finalen på lik linje med fylkesvinnerne. I år har det vært svært tett i flere fylker, og det har vært både en og flere ekstrabedømminger i blant annet Hordaland, Rogaland, og Oslo. Selv om vi får stadig færre fylker i Norge har vi valgt å forholde oss til den gamle fylkesinndelingen, da vi heller vil trekke fram flere enn færre vinnere.
Vi gratulerer så mye til 19 fylkesvinnere og de 13 andre semifinalistene!

Twinings Best Breakfast kårer Norges beste frokost for 15 år på rad. Over 400 hoteller har blitt vurdert i innledende runde før fylkesvinnere og semifinalister har blitt utvalgt. Alle fylkesvinnere og semifinalister blir vurdert i en egen runde før de aller beste blir plukket ut til finalen og vurdert av en ekstern jury. Finalistene blir offentliggjort i løpet av august, og vinneren blir kåret i oktober.