Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

Great Getaway 2019 – Singapore Airlines

TripAdvisor kårer Singapore Airlines

Singapore Airlines er igjen på banen med sin Great Getaway 2019 kampanje. Du kan reise i hele selskapets rutenettverk både i Business Class, Premium Economy og Economy Class. Prisene starter fra NOK 4 799 og må bestilles innen 8. september 2019.

Singapore Airlines ble grunnlagt i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner i 18 land – de fleste i Asia. Helt siden oppstarten har Singapore Airlines hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Selskapet har derfor arbeidet kontinuerlig med modernisering og innovasjon av sitt produkt- og servicetilbud. I dag er Singapore Airlines det mest prisbelønte flyselskapet i verden. Singapore Airlines består av en flyflåte på 104 passasjerfly, og har ytterligere 110 nye fly i bestilling. Rutenettverket, inkludert SilkAir og Singapore Airlines Cargo, omfatter hele 104 destinasjoner i 37 land.

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da var de det aller første flyselskap som fløy det med Airbus 380, verdens største passasjerfly. Helt i tråd med selskapets mål om å være det ledende selskapet innen luftfart. I 2013 introduserte Singapore Airlines en ny serie av kabineprodukter, og satte en ny standard for flyreiser i premium klassen.

I Business Class er blant annet følgende på tilbud

Great Getaways 2019

Har du valgt å reise med Singapore Airlines i Business Class, kan vi kanskje anbefale overnatting på Raffles Hotel som akkurat har åpnet.

Reiser du på et litt lavere budsjett – Economy Class

Prisene som vises er all-in return-priser per person for avganger fra Oslo når de bookes på www.singaporeair.com. Premium Economy Class er tilgjengelig på de fleste Singapore Airlines-flyreiser fra Europa til Singapore, retur og valgte flyreiser fra Singapore til sluttdestinasjon. Begrenset tilgjengelighet, spesielt i høysesonger som påske, sommer og skoleferier. Betingelser og vilkår gjelder. Med forbehold om endring, også på grunn av valutakursendringer.

Betingelser Singapore Airlines Great Getaway 2019

  • Beste priser fra Oslo – med SQ 351/SQ 352 via København, eller via Stockholm.
  • Salgsperioden for dette tilbudet er fra 20. august til 8. september 2019.  Reiseperioden er fra 15 sep 2019 – 20 juni 2019.
  • Singapore Airlines tilbyr tilslutning fra Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Ålesund, Sandefjord/Torp og Trondheim via København eller Stockholm.
  • Minimum opphold 7 dager – Maksimum opphold 3 måneder.
  • Prisene som vises gjelder fra Oslo når disse bookes på hjemmesiden.
  • Forbindelser fra Singapore til slutt-destinasjonen flys av Singapore Airlines eller SilkAir, avhengig av destinasjon.
  • Premium Economy er tilgjengelig på alle flyreiser mellom de fleste europeiske gateways og Singapore, og på utvalgte destinasjoner videre fra Singapore.
  • Begrenset tilgjengelighet.