Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

First Class tilbud hos Lufthansa og Swiss

First Class tilbud hos Lufthansa og Swiss
First Class ombord i Boeing 747-8 hos Lufthansa.

Med avreise fra Oslo, kan du nå bestille First class billetter med Lufthansa og Swiss til fjerne østen.

Tilbudet stiller ingen krav til at man må reise to eller flere for å oppnå prisen. First Class tilbudet til Sørøst Asia kan bestilles inntil videre, men du må ta hensyn til at reisen må reserveres minst 90 dager før avreise. Minimums opphold er på 6 dager, eller natten fra lørdag til søndag. Mellomlandinger tillates.

Begge flyselskapene er del av Lufthansa Group, og medlemmer av Star Alliance. Det betyr en ypperlig mulighet for å bygge poeng mot SAS EuroBonus kontoen. En tur ved bruken av dette tilbudet gir nesten 39K grunnpoeng hos SAS er tett på ett Star Alliance Gull-kort. Legger du til grunnpoengene du mottar ved sign-up fra et American Express SAS Elite er SAS EuroBonus Gold kortet ditt når du brak-lander på Gardermoen.

First Class tilbud hos Lufthansa og Swiss

På kartet kan det se slik ut.

Lufthansa flyr med A380 fra München (MUC), mens den berømte First Class Terminalen (FCT) finnes i Frankfurt (FRA).

First Class tilbud hos Lufthansa
Lufthansa First Class terminal ved Frankfurt Foto: Lufthansa

 

Lufthansa har 3 First Class lounger ved sin hovedbase i Frankfurt. Det ligger en lounge i A-piren og en i B-piren. I tillegg har Lufthansa en egen First Class Terminal (FCT) som ligger adskilt fra resten av flyplassen, med egen inngang som du kan kjøre direkte til.

I München kan selskapet by på to lounger, hvorav den ene med egen takterrasse. Du kan lese mer om München loungene her.

Hos Swiss kan du som First Class passasjer med SWISS eller Lufthansa, oppleve perfekt sveitsisk service i elegante flyplasser, i Genève (nivå M) og i Zürich i terminal A og satellitten terminal E. Atmosfæren på begge stedene har bare et mål: din komfort og trivsel. Friske farger dominerer interiøret, og befester sveitsisk gjestfrihet så snart du går inn døra.

Bonus opptjening

Som medlem av SAS EuroBonus opptjener du grovt med SAS EuroBonus grunnpoeng med reiser hos både Lufthansa og Swiss. Billettene i dette tilbudet bookes i klasse A. Vi har benyttet nettstedet wheretocredit.com for å beregne poengene ved en reise til Singapore via Frankfurt på vei til Singapore og via München på vei tilbake. Hos Lufthansa opptjener man 300% i forhold til distansen, mens Swiss tilbyr 200% av fløyet distanse.

 

Betaling av First Class tilbud hos Lufthansa og Swiss

Vi kan anbefale å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-30 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.


flight deals First Class tilbud hos Lufthansa

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – bli med i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .