Flight Deals Flyselskap

Norwegians 8-timers – Ready Steady Fly uke 37

Ready Steady Fly uke 37

På onsdager har Norwegian salg på utvalgte destinasjoner. Bestill en drømmetur mellom kl. 16:00 og 23:59. Ready Steady Fly uke 37 er her.

Denne uken drar Norwegian nok engang i gang kampanjen Ready Steady Fly og tilbyr følgende reiser til Norwegian destinasjoner:

Ready Steady Fly uke 37

Det er særlig reisene i innenlands som er gunstig priset. Prisene til Polen er nok et svar på Wizzairs ekspansive satsing i Norge.

Eller hva med en langtur til Bangkok ?

Ready Steady Fly uke 37

 

Ready Steady Fly uke 37

Hva er du i humør for? Strandferie? Storby-shopping? Sightseeing? Besøke venner eller familie? Uteliv? Skiferie? Uansett hva du har lyst til å gjøre, kan Norwegian fly deg til mer enn 150 destinasjoner rundt hele verden. Er du ikke medlem av lojalitets-programmet Norwegian Rewards, kan du lese vår introduksjon til programmet her og melde deg inn.

 

Du opptjener flere Norwegian Rewards CashPoint dersom du betaler med Bank Norwegian kortet.

Kortet har reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens transportkostnader med kortet. Om du i tillegg ønsker helårs reiseforsikring med dekning for hytteturer, dagsturer o.l. får du 10% rabatt på dette som eier av kortet.

 

Av andre fordeler er det verdt å nevne at du får dekket ekstrautgifter til nye flybilletter (inntil 5 000 kr per reisende, opptil 20 000 kr for en familie) hvis en flyvning du har betalt med Norwegian.


Følg Facebook-gruppen flightdeals.no for de beste flytilbudene.  Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg frequentflyer.no på Facebook


Vilkår – Norwegian – Ready Steady Fly

  • Bestillings periode: onsdag 11 september 2019, klokken 16:00-23:59.
  • Reise periode for ruter i Europa: 7. oktober – 11. desember 2019. Vær oppmerksom på at reiseperiode varierer for noen ruter.
  • Oslo – Bangkok har reiseperiode 7. oktober 2019 – 31. mars 2020. På visse dager og avganger kan være få eller ingen ledige seter til redusert pris.
  • Kampanjekode: READYSTEADYFLY.
  • Regler: Alle oppgitte flypriser er inkludert skatter og avgifter og gjelder én vei dersom ikke annet er nevnt. Antallet plasser er begrenset. Det gis ikke barnerabatt på kampanjepriser.
  • Vennligst merk: Billetter bestilt gjennom reisebyrå kan ha andre endringsregler (IT-pris billetter).