Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

Få 20% rabatt på AwardFares

Du kan egenhendig bestille Star Alliance bonus reiser online som medlem av SAS EuroBonus. Tidligere var man vært tvunget til å bestille reisen per telefon, dersom man ønsket å benytte SAS EuroBonus poeng på reise med en Star Alliance partner. Løsningen kan være bonusreiser med Star Alliance og Award Fares som søkemotor.

Nå kan frequentflyer.no i samarbeid med søkemotor-tjenesten AwardFares.com tilby våre lesere  20% rabatt på AwardFares ved bestilling av abonnement av det nyttige søkeverktøyet.

Award Fares

Sliter du med å finne en god anvendelse av dine opptjente / samlede bonuspoeng ? Løsningen kan kanskje være hjemmesiden www.awardfares.com.  Siden tilbyr en avansert  søkemotor for bonusreiser for alle selskapene i Star Alliance.  AwardFares er den enkleste måten å søke på bonusreiser blant flere Frequent Flyer program. De viktigste fordelene med AwardFares er:

  • Enkel oversikt over tilgjengeligheten ved å bruke Award Calendar.
  • Kraftig bonusreise tilgjengelighet-søk i flere lojalitetsprogram.
  • Overvåk bonusreise-tilgjengeligheten ved å bruke Award Alerts.
  • Finn «last minute» muligheter med Award Trips.

søkemotor

Hjemmesiden har også en award-builder, som er knyttet opp mot Google Maps, som ganske elegant lager et komplett oversikts bilde over reiseruten. Regelsettet om inntil 24 timer stop-over fanger den også opp. Når reisen er bestilt, tar man opp telefonen å ringer til Tallinn kontoret.

Star Alliance er den første globale luftfartsalliansen i verdenshistorien. Samarbeidsavtalen trådte i kraft 14. mai 1997. Flyselskapene som er med i Star Alliance er: SAS, Air Canada, Air New Zealand, All Nippon Airways, Austrian Airlines Group (Austrian Airlines, Lauda Air, Tyrolean Airways), British Midland, Lufthansa, Singapore Airlines, Thai Airways International, United Airlines og Air China. Senere har en rekke andre sluttet seg til (se under). Ideen bak samarbeidsavtalen er: «… at man som kunde kan reise enklere og mer fleksibelt, med mer koordinerte avganger, og mindre ventetid.

 

søkemotor

Følger også andre bonusprogram

Gold-abonnementet søker nå automatisk og viser tilgjengeligheten per bonusprogram. For øyeblikket støtter siden United MileagePlus, Air Canada Aeroplan, SAS EuroBonus og Avianca LifeMiles. Flere tilbydere bonusprogram tilføres løpendene. Tilgjengelighet per bonusprogram krever et Gold- eller Diamond-abonnement, mens gratis kontoer bare kan se de oppsummerte tilgjengelighets dataene.

rabatt på AwardFares

rabatt på AwardFares

Rabatt på AwardFares – Ulike abonnement på søkemotor

Den rimeligste løsningen er selvfølgelig et Basic abonnement. Det er i skrivende stund gratis og har enkelte begrensninger. Du kan ved hjelp av kredittkort kjøpe deg abonnement enten som Gold eller Diamond (ikke ulikt SAS EuroBonus). Award Fares godtar de aller fleste kredittkort: VISA, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club og Union Pay.

rabatt på AwardFares søkemotor

4 comments

  1. Du skriver at etter reisen er bestilt, ringer man Tallinn kontoret. Kan du utdype dette litt mer? 🙂
    Mener du da for å bruke CT på den bestilte reisen etter den er bestilt?

Comments are closed.