Credit cards Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

SAS: Ukens now or never tilbud

Ukens now or never tilbud
Foto: Wikimedia Commons

Da kan vi igjen skrive torsdag, datoen er torsdag 12 september 2019. Her er ukens now or never tilbud

Hver uke har SAS kampanjen Now or Never, og i denne kampanjen har du som kunde mulighet for å gjøre noen gode kupp i tidsrommet 18.00 – 23.59. – Denne uken er det et åpent bestillings vindu i perioden 18.00 – 23.59. Denne torsdagen har SAS ekstra gode priser til utvalgte destinasjoner i USA.

Bestill nå, tilbudet gjelder kun frem til midnatt.

Her er Ukens Now or never


flight deals Now or never torsdag

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg på vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Husk at tilbudsprisene ikke legges ut på SAS sine sider før kl 18.00 i dag.

Hvis du bestiller på nettsiden til SAS, kan du få full refusjon innen 24 timer etter bestilling. Hvis du bestiller mindre enn 24 timer før avgang, kan du få refusjon opptil 12 timer før avreise. Du kan avbestille reisen ved å bruke lenken i bestillingsbekreftelsen eller på nettsiden til SAS.

Betaling av reiser hos SAS – Ukens Now or never tilbud

@frequentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonusDet lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrense.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .

Instagram konto: @kvandalphotos – Scandinavian Airlines Ireland (SAIL) A320 neo (EI-SIG).

%d bloggere liker dette: