Flyselskap

Emirates vinner prisen for Beste Underholdning

Emirates vinner prisen for Beste Underholdning

Emirates vinner prisen for Beste Underholdning for tredje året på rad, under Passenger Choice Awards 2020.  

 Prisutdelingen ble arrangert på APEX EXPO i Los Angeles på mandag. Det er flyselskapenes kunder som står bak utvelgelsen ved å rangere flyselskapene de reiser med. Over 1,4 millioner enkeltreiser ligger bak årets kåring. Kategoriene passasjerene har rangert etter er generelt, komfort, service om bord, mat og drikke og underholdning. 

 Flyselskapet fikk i tillegg en femstjerners Global Airline Official Airline Rating. Dette er den høyeste rangeringen i det som er verdens første rangeringssystem for flyselskap. 

Emirates vinner prisen

Først ute med skjermer i seteryggen 

Emirates seiersrekke er takket være de kontinuerlige innovasjonene innen inflight-underholdning, som har satt lista for kundeopplevelser ombord. Flyselskapet er kjent for å stå i bresjen i flybransjen. Selskapet var første flyselskapet som installerte TV-skjermer i hvert sete i 1992, til å la kundene lage og synkronisere skreddersydde underholdningsspillelister på mobilene sine siden 2018. 

 I dag tilbyr Emirates en av de mest omfattende og toppmoderne underholdnings- og kommunikasjonstjenestene som finnes i fly. ice, det prisvinnende underholdningssystemet tilbyr over 4500 underholdningskanaler, inkludert godt over 1000 filmer fra hele verden – mer enn noe annet flyselskap. Kunder i alle klasser blir skjemt bort med de største skjermene i bransjen. Skjermstørrelsene er 13,3 tommer på økonomiklasse, 23 tommer på Business Class og 32 tommer på First Class. 

ombord hos

Wi-Fi på alle fly 

I tillegg til et stort utvalg av innhold tilbyr Emirates også tilkoblingsmuligheter og direktesendt TV for passasjerene. Over 176 Emirates-fly er utstyrt med direkte-TV og når som helst kan 70.000 passasjerer og sportsentusiaster se globale sportsbegivenheter direkte, 40.000 fot opp over bakken. Passasjerer har også tilgang til internasjonale nyhetskanaler som CNN, BBC World News, Sky News, Euro News, CNBC og NHK World. 

 Wi-Fi er tilgjengelig på alle Emirates sine fly. Passasjerer i alle klasser får 20 MB gratis WiFi-data eller ubegrenset bruk av meldingsapper i to timer slik at de kan logge på og holde kontakten med venner, familie eller kolleger. Emirates Skywards-medlemmer har eksklusive fordeler, avhengig av medlemskapsnivå og billettklasse, inkludert gratis Wi-Fi når de reiser i First- og Business Class. 

Emirates vinner prisen – APEX Passenger Choice Awards

APEX Passenger Choice Awards er basert på tilbakemeldinger fra passasjerer samlet gjennom APEXs partnerskap med TripIt® fra Concur®, verdens høyest rangerte reiseorganiserende app. Ved bruk av en femstjerners skala ble mer enn en million flyreiser vurdert av passasjerer i nesten 600 flyselskaper fra hele verden mellom 1. juli 2018 og 30. juni 2019.

Emirates åpner romjuls Emirates vinner prisen

Om Emirates

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 158 destinasjoner i 85 land (inkluderer 15 destinasjoner for fraktfly). Ombord i den moderne og effektive flåten av 257 passasjerfly (og 12 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag opererer Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 22. juli 2019 har Emirates 112 A380 (inkl. ni to-klasses) og 156 Boeing 777. Emirates har også 24 codeshare-partnere (22 flyselskaper, samt air/rail codeshare med Frankrikes SNCF/TGV Air og italienske Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet. Eksempelvis Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.