Flyselskap

Norwegian scorer fire av fire mulige stjerner

Norwegian legger ned Norwegian scorer

Flypassasjerer over hele verden har gitt Norwegian fire av fire mulige stjerner for andre året på rad, ifølge Airline Passengers Experience Association (APEX). Fire stjerner er den høyeste rangeringen et lavprisselskap kan få.

Mer enn én million flyvninger og 600 flyselskaper har blitt vurdert og rangert i årets APEX-kåring. Norwegian var et av ti lavprisselskaper verden over som ble smykket med fire stjerner.

Vi setter veldig stor pris på å bli rangert som et firestjerners flyselskap av passasjerene som har reist med oss. Jeg vil takke alle våre 11 000 medarbeidere over hele verden som hver dag gjør sitt ytterste for at våre kunder skal få en så god reiseopplevelse som mulig.

Kurt Simonsen, Chief Customer and Digital Officer I Norwegian.

Det er andre år på rad Norwegian rangeres som et firestjerners flyselskap. Resultatene ble offentliggjort i Los Angeles mandag kveld lokal tid.

Fyllingsgraden øker Norwegian best på langdistanseruter gratis WiFi på langdistanseruter
Foto: Norwegian.

Norwegian scorer fire av fire stjerner – hos APEX


APEX rangerer flyselskaper over hele verden ved hjelp av tilbakemeldinger fra passasjerene selv. Flyselskapene deles inn i tre kategorier: Globale flyselskaper, regionale flyselskaper og lavprisselskaper. 1,4 millioner flyvninger og 600 flyselskaper ble rangert mellom 1. juli 2018 og 30. juni 2019. Passasjerer har rangerer flyselskapene generelt, samt på fire underkategorier.

  • komfort,
  • service om bord,
  • mat og drikke,
  • underholdning og WiFi om bord.

Fire stjerner er den høyeste rangeringen et lavprisselskap kan få.

 

Norwegian er det femte største lavprisselskapet i verden med over 37 millioner reisende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Singapore, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 170 fly med en gjennomsnittsalder på 3,8 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har for andre gang blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax seks ganger. Norwegian har rundt 11 000 dedikerte medarbeidere.