Flyselskap Rutenytt SAS EuroBonus

SAS lanserer ny direkterute til Sevilla fra Stockholm Arlanda

Sevilla fra Stockholm Arlanda

29. februar 2020 vil SAS begynne å fly non-stop en gang i uken til Sevilla fra Stockholm Arlanda Airport.

Sevilla blir SAS ‘sjette destinasjon i det populære landet Spania, som mer enn 2,2 millioner passasjerer flyr hvert år fra Stockholm Arlanda. SAS er det eneste flyselskapet som tilbyr non-stop-service på denne ruten.

SAS nye sesongrute til den nye destinasjonen Sevilla vil starte opp i god tid før våren og den travle sesongen. Byens populære påskefeiringer er de mest kjente og har flest besøkende i hele Spania, mens Sevilla April Fair avholdes i april. Sevilla er hovedstaden i Andalusia og Spanias fjerde største by. De hvite strendene i Cadiz og Huelva ligger bare en time unna, og mange feriegjester besøker byen for å sykle eller spille golf året rundt.

Vi er veldig glade for at vi kan tilby våre passasjerer en ny ny rute til Spania, et populært land, og denne gangen til Sevilla, der vi ser økende interesse. Spania er det største internasjonale markedet fra Stockholm Arlanda, med passasjervolum opp nesten 70 prosent de siste fem årene.

Elizabeth Axtelius,  Aviation Business Director hos Swedavia.

Sevilla fra Stockholm Arlanda

 

Vi er glade for å kunne tilby en annen rute til Spania, som er et verdsatt, populært sted å besøke. Sevilla er en destinasjon med en fascinerende historie og gir nye muligheter for våre passasjerer å oppdage Andalusia.

Karl Sandlund, konserndirektør Commercial hos SAS.

Den nye ruten vil operere i perioden 29. februar – 16. mai 2020. Ruten vil bli fløyet av en A320 neo med plass til 180 passasjerer. Så langt i år har SAS lansert syv nye ruter fra Swedavias flyplasser.

Swedavia har utført ambisiøst bærekraftarbeid i mange år. Alle ti flyplasser skal ha null utslipp av fossilt karbondioksid fra egen virksomhet innen 2020. Swedavia jobber også aktivt for å fremme industriens overgang til biodrivstoff. Selskapet har som mål at fem prosent av alt drivstoff som brukes til å fylle drivstoff på svenske flyplasser skal være fossilfri innen 2025.

SAS ‘mål er å redusere karbondioksidutslipp 25 prosent innen 2030. Dette vil først og fremst oppnås gjennom en modernisering av flåten og en økt andel biodrivstoff. Som et ledd i SAS ‘arbeid med å transformere bransjen i møte med klimaendringer, har flyselskapet også valgt å kompensere for alle ungdomsbilletter, samt billetter som det gis et EuroBonus-nummer ved bestilling.


LES OGSÅ: 20% rabatt for frequentflyer.no lesere hos Award Fares.