Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

Diamant medlemmer kan dele status

Diamant medlemmerSAS EuroBonus Gull- og Diamant-medlemmer kan gi bort Sølv- og Gull-medlemskap til venner og familiemedlemmer. Alt du trenger er mottakerens EuroBonus-nummer. Hvis personen ikke er medlem av EuroBonus, er det ingen problem. Da kan vedkommende lese mer om programmet her og melde seg inn.

Reisende som mottar Sølv- og Gull-medlemskap får alle fordelene med hvert nivå, unntatt muligheten til å gi bort medlemskap. Her er bare noen av tingene du kan nyte som EuroBonus Sølv- og Gull-medlem.

SAS Eurobonus

Fordeler SAS Eurobonus Sølv

  • Prioritert innsjekking
  • En ekstra bagasje
  • Tilgang til SAS-lounger og SAS Fast Track i ferieperioder

Fordeler SAS Eurobonus Gull

  • Gratis WiFi om bord
  • SAS og Star Alliance lounge og Fast/Gold Track
  • Prioritert bagasjehåndtering og ombordstigning

 

Når kan man gi bort et kort ?

Når du har oppgradert til EuroBonus Gull- eller Diamant-status eller når statusen din fornyes, får du et visst antall medlemskap du kan gi bort. Du kan gi dem bort så lenge medlemskortet ditt er gyldig. Du kan bare dele ut et medlemskap hvis du har opptjent din Gull- eller Diamantstatus ved å tjene Grunnpoeng eller kvalifiserte flyreiser. Dette betyr at hvis du har mottatt et Gull / Diamant-medlemskap i gave, kan du ikke gi bort et medlemskap.

Medlemsfordelene dine fornyes hver gang medlemskapet ditt fornyes. Hvis du går opp i nivå under kvalifiseringsperioden, vil medlemsnivået være gyldig under resten av kvalifiseringsperioden, i den neste kvalifiseringsperioden og deretter i en periode på tre måneder. Du kan se hvor lenge ditt nåværende medlemsnivå er gyldig i profilen din eller på Gull- eller Diamant-kortet ditt.

Om SAS EuroBonus

Fordelsprogrammet har fire offisielle nivåer – Member, Silver, Gold og Diamond. Hvert nivå kvalifiserer for spesielle fordeler på flyreiser med selskapene som deltar i programmet. Medlemmer avanserer i programmet på grunnlag av poeng som opparbeides ved reiser med selskap som er tilsluttet Star Alliance-systemet samt enkelte samarbeidende foretak, bl.a. hoteller og bilutleie. Utover høyeste nivå, Gold og Diamond, får årets aller viktigste SAS-kunder «Pandion-status».

Dette er en status som ikke har noen spesielle krav, men som man får beskjed om at man har kvalifisert seg til basert på flyvninger operert av SAS. Pandion-status gir i utgangspunktet de samme rettigheter som Diamond, samt ytterligere noe utvidet service på SAS’ egne flyvninger.